Michael Kors | Sexy Amber | parfémovaná voda pro ženy | recenze

sobota 4. července 2020

Michael Kors Sexy Amber. The Annette Vogue

Není to poprvé, co vám zde píši o mém oblíbeném parfému, který jsem si zamilovala již před šesti lety. V rámci článku ještě představím další populární parfém značky Michael Kors, který stojí za vyzkoušení :)

 

Pro mě je Sexy Amber naprostou klasikou a symbolem parfémů Michael Kors. Líbí se mi, že i tak zajímavý parfém je tvořen jenom třemi ingrediencemi jako je ambra, bílé květiny a santalové dřevo. Také se jedná o smyslný orientální parfém s dřevitými tóny až o aromatický lektvar (jak parfém popisuje jedna internetová parfumerie). Mně osobně se na něm líbí i jeho výdrž vůně po celý den a cena, protože sto mililitrů teď pořídíte s padesáti dvou procentní slevou.

 

Kromě Sexy Amber se stal hitem i parfém Midnight Shimmer, což je svůdný a jediný parfém Michael Kors, který vás okouzlí svou intenzitou a složením. V parfému se mísí stopy po frézii, kdouli, jasmínu, vanilce, ambrovým dřevu, mechu, pižmu a balzámu. Zkrátka, ideální vůně pro milovnice dřevitých sladkých tónů, které shánějí parfém na večerní nošení či speciální příležitosti.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne