Hoďte školu za hlavu. Jdeme se bavit!

sobota 7. září 2013

Září, 7

A je tu další školní rok. Pro všechny studenty řada starostí a učení, pro všechny pracující žádná výrazná změna v programu. Povinností není nikdy dost a čas od času je potřeba, abychom si volné chvíle nějak zpestřily nebo si během nabitého dne našly alespoň chvilku jen samy na sebe. Poradíme Vám, jak se zaručeně odreagovat a přitom se dokonce příjemně pobavit, aniž byste musely vytáhnout paty z domova. 

Online hra The Simpsons 


Rodinka Simponových je vždy zárukou velké zábavy. Výjimkou to nebude ani v případě této hry, kde se Vám představí rovnou všechny postavy z oblíbeného seriálu. Zobrazovat se Vám budou jednotlivé hlavy a obličeje postav, které budete muset prohazovat tak, aby se vzájemně vyrušily. Pokud dobře znáte hry Bejeweled, bude to pro Vás hračka. Vytvořit musíte trojice stejných obrázků, abyste hru The Simpsons Bejeweled dohrály až do úplného konce. 

Pohybujte se v čase 


Vždycky jste se chtěly přesunovat v čase a ještě k tomu se dobře bavit? V tomto případě se dostanete do role mladé dívky Sophie, která se v čase ztratila a potřebuje se s Vaší pomocí dostat zpět domů. Dostanete se do pravěku, do dávných časů a po cestě narazíte například i na dinosaury, které rozhodně nebude snadné přemoci. Přeskakujte překážky, vyhněte se nástrahám a pomozte mladé dívce dostat se domů. Sophie in Time je hra velmi nevyzpytatelná, protože nikdy nevíte, kam se právě dostanete!

Dobrých her je mnoho, někdy je ale těžké narazit na tu, která by zcela vyhovovala a odpovídala tomu, co chcete. Pod zkratkou HPD.cz se skrývá nespočet online her určených pro dívky, občas zde můžete dokonce narazit na nějakou tu soutěž nebo se podívat na testy. A to jak ty vědomostní, tak i například test lásky. Hryprodivky.cz totiž nejsou jen o neustálém hraní her. Samy si můžete vyzkoušet, jak jste na tom se svými vědomostmi. 
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne