ZAMĚŘENO NA SPORTOVNÍ KRAŤASY

středa 18. března 2015

Po krátké dob tu mám pro vás další informativní článek, který vás bude informovat tentokrát o akci an skvělé kvalitní leginy a punčochy. A oč se jedná?



Zavřít oknoKonkrétně se jedné o značku Bass Bleu, která nabízí kvalitní a hlavně cenově dostupné zboží, které zejména zahrnuje leginy a punčochy. Ty jsou vyráběny z velmi kvalitních a příjemných materiálů. A momentálně na tuto značku probíhá dvaceti procentní sleva. Co tedy můžete v jedinečné akci pořídit a za kolik?
 
Ještě bych upřesnila, že se jedná spíše o sportovní prádlo, které byste nejlépe využily například v posilovně. Například tyto kraťasy, Bas Bleu Forcefit 30, mají pohodlný a přiléhavý střih, který dokonale kopíruje vaší postavu a při sportu vůbec nepřekáží. Jsou vyrobeny z velmi prodyšného a příjemného materiálu. Jsou k dostání jak ve velikost S, tak M či L. Cena těchto kraťásků je po slevě sto padesát jedna korun českých.

Obdobně tu mám pro vás připravené delší kraťasy - Bas Bleu Forcefit 50, které byly opět vyrobeny z velmi pohodlného a kvalitního prodyšného materiálu. Opět jsou doporučené na sportovní zátěž. Cena po slevě je sto sedmdesát pět korun českých.

Tyto, ale i jiné sportovní kraťasy pořídíte a také objevíte na stránkách Luxusnipradlo.cz
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne