PLUS SIZE SWIMSUIT - LUXUSNIPRADLO.CZ

pátek 24. dubna 2015

Zavřít okno

V minulém článku jsem vám představila nejnovější plavky, které by se mi mohly stát hitem letošního léta. Tentokrát tu mám pro vás další plavky, které vás určitě něčím zaujmou. Zkrátka léto nemusí být jenom v tmavých barvách - černé plavky, například. Léto je od toho, aby člověk zářil co nejvíce. Ale pokud nedáte na jinou barvu, než na černou, tak i tak mám pro vás nějaké ty plavky :)

Avšak plavky, které tentokrát představím, nebudou pro slečny s velikosti S či M, nýbrž L, XL i XXL. Každý má nárok na plavky, a myslím, že právě mnoho slečen s touto velikostí má časté problémy s výběrem. Po kterých se kouknout?
Tyto plavky Agnes K17 jsou jak ve velikosti XL tak XXL. Bohužel se jedná jenom o spodní díl, který je ozdobený lemem. Cena kalhotek je čtyři sta padesát devět korun českých.

Spodní díl plavek Anges K12 je k dostání opět ve velikostech XL tak XXL. Tentokrát se jedná o tmavě modrou barvu. Díl je vysoký, má menší výkroj nohavičky a vysoký bok kalhotek. Cena je čtyři sta sedmdesát korun českých.

Tyto, ale i další plavky, objevíte na stránkách Luxusnipradlo.cz
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne