Press to Play - objevte kouzlo sprchových gelů Playboy

neděle 23. června 2013

Červen, 23

Oblíbená značka Playboy nově představila první řadu sprchových gelů pro ženy. Já měla možnost je všechny očichat a opravdu jsem si některé velice oblíbila.

Nová řada zahrnuje pět svůdných sprchových gelů - Play It Lovely, Play It Sexy, Play It Rock, Play It VIP a Play It Spicy. Každý je sám o sobě zajímavý a pro svůj název má svou specifickou barvu - dříve mnoho žen říkalo, že vůně Playboy jsou si velmi podobné až totožné, ale s těmito sprchovými gely se to rázem mění. Jednotlivě vám představím jednotlivé kolekce.


Play It Sexy - tento sprchový gel je velmi smyslný a pižmový. Je určený pro ty, které se rády cítí sexy a milují pižmovou vůni s intenzivní smyslným pocitem. Objevují se v něm také stopy po pačuli, vanilce či tonce. Je zahalen do sytě růžového až fialového obalu, který je uzavřen světle růžovým uzávěrem. Tento sprcháč patří mezi má nejoblíbenější.

Play It Lovely - na rozdíl od Play It Sexy je tento sprchový gel hedvábný na pokožku a je velmi květinový. Je vhodný pro ty, které rády flirtují nebo se nacházejí ve vysoké fázi zamilovanosti. Ukrývají se v něm stopy po růžových sladkých bobulí, granátového jablka a lahodné orchideji. Design je celý světle růžový včetně uzávěru.

Play It Pin Up - jsem vám již v minulém článku o kolekci Pin Up představovala a článek si můžete přečíst ZDE


Play It Rock - aneb sprchový gel plný vzrušení a šťavnatosti. Jestli jsi živá, máš ráda hudbu a flirtování s muži, tento bude pro tebe jak pravý! Díky červenému pomeranči, šafránu, květinovému srdci, květu pomerančovníku, pačuli, černému ebenu a vůně kůže si Play It Rock naprosto zamiluješ.

Play It VIP - cítíš se ráda jako "někdo"? Vyzkoušej tento sprchový gel VIP, který ti nabídne několik možností. Byl vytvořen pro ženy s vybraným vkusem, s chutí se bavit na úrovni a život na vysoké noze. 

Play It Spicy - jednoznačně okouzlující a provokativní. Mezi hlavní ingredience patří granátové jablko, lilie, mučenka, jantar a santalové dřevo.


Každá slečna by měla používat zrovna ten sprchový gel, na který se právě cítí a má náladu - pokud máte být provokativní, Play It Spicy je pro vás ten pravý, anebo jste se až po uši zamilovala a žijete s růžovým obláčkem nad vaší hlavou? Vyzkoušejte Play It Lovely! 

Chcete sprchové gely vyhrát? Zde http://www.playboy-vune.cz/ právě běží soutěž " KLIKNI A HRAJ " , zkus své štěstí a odhal své umění svádět!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne