BEZ ČEHO SI NEDOKÁŽU PŘEDSTAVIT DEN? S KARTÁČEM TANGLE TEEZER!

středa 16. dubna 2014

Dnešní článek pojmu opět trochu jinak a představím vám pomocníka, bez kterého si nedovedu představit ani jediný den. Myslím, že by ho měla používat každá, určitě si ho také zamilujete, pokud ho prozatím nevlastníte :) A o kom bude řeč? O úžasném kartáči na vlasy Tangle Teezer

Abych pravdu řekla, dřív jsem také nechápala, v čem může být tento roztomilý kartáč výjimečný a jedinečný. Viděla jsem ho u mnoha bloggerek se samou chválou a tak mi to nedalo a i já se musela na ten stylový Teezer podívat. Mám celkem dost husté vlasy, které jsou po umytí všelijaké a nejlepším řešením je žehlení, které není úplně tak pro vlasy přínosné a zdravé, ale po vyzkoušení tohoto kartáče jsem nevěřila vlastním očím. Opravdu mohu potvrdit, že po rozčesání jakoby vlasy dostaly přínos obrovské energie, lesku a zdravého vzhledu. Nejsou vůbec „rozházené“ a dodala bych, že jejich vzhled po rozčesání by se dal srovnat se vzhledem po použití žehličky. Je to zkrátka profesionální kartáč, který je vhodný pro rychlé a jednoduché rozčesávání vlasů. Také je dobré vědět, že při rozčesávání nepocítíte tahání a vlasy se také nebudou nadále cuchat. Jako můj tip bych doporučila používat jej, pokud máte i mokré vlasy, jelikož rozčesáván mokrých vlasů tímto kartáčem je hračka :)

 Existuje ale mnoho různých tipů kartáčů Tangle Teezer. Já používám například z řady Salon Elite, ale doporučuji také skladnou verzi z řady Compact Styler. Ani cena už není tak vysoká, jako na počátku, kdy se jednalo o novinku. Za necelých dvěstě korun se dá pořídit třeba ZDE.
Miska řekl(a)...

Taky ho používám, je nejlepší :))

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Lucie M. řekl(a)...

Já jej měla, ale neseděl mi, jelikož jsem jej ale kupovala na VV, je možné, že šlo o fake, takže plánuji pořídit nový od spolehlivého prodejce :)

http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/spotrebovano-brezen-2013.html

Anonymní řekl(a)...

Parádní! :)

Lucy0077 řekl(a)...

je božíí taky ho mám :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne