LG G2 - IDEÁL PRO BLOGGERY

úterý 8. dubna 2014


Dnešní článek bude pojat trošku odlišněji, než na které jste zvyklé. Představím vám nový model značky LG, který si mě naprosto získal. Ještě bych dodala, že nejsem úplný expert na elektroniku a recenze týkající se mobilů apod, takže vám ho představím spíše jako "holka" ;)

Zamilovala jsem si ho po všech stránkách a ráda bych ho touto cestou představila i vám. Takže pokud milé bloggerky přemýšlíte, který mobil si pořídit pro úžasné a kvalitní fotografie, super design a kvalitní výkonnost, tak pozorně čtěte.

Tento model LG G2 je zkrátka něco úžasného. Odkud bych tak začala. Když se mi poprvé dostal do ruky, byla jsem z něho nadšená. Displej o velikost 5,2" je velice praktický, možná se vám to bude zdát moc, ale opravdu čím větší displej, tím můžeme pojmout mobil i jako tablet, například. Do ruky je akorát, ale doporučovala bych si pořídit pouzdro. Abyste měli celkový přehled, ráda vám tu v bodech napíši základní parametry.

Rozměry a hmotnost: 139 x 79 x 8.9 mm, 143 g
Displej: 5.2"
Paměť: 16 GB
Fotoaparát: 13 MPX
Operační systém: Google Andoird 4,2
RAM: 2 048 MB
Typ procesoru: Qualcomm MSM8974 - 2 260 MHz
Typ jádra: 4 X Krait

Začala bych vzhledem. Design je super a velikost akorát. Sice je mobil větší, ale vidím v tom výhodu například ve využívání mobilu jako navigaci, která se v autech určitě bude hodit. Líbí se mi, že není úplně tak tenký a nehrozí, že se vám v ruce zlomí. Displej je opravdu veliký, takže pokud rádi hrajete hry či koukáte na filmy, určitě toto oceníte. 

S výkonností jsem velice spokojená. Mobil se neseká, můžete dělat více věcí najednou - chatovat, být na Instagramu, stahovat aplikace z Google Play a mít otevřené okno v prohlížeči. Opravdu bych výkonnost mohla porovnat s počítačem, je neuvěřitelné, co v dnešní době se dá do mobilu "nasoukat", aby mohl být porovnatelný s PC.


Některé mobily bývají často složité i mají celkově složitý systém. S tímto LG G2 to rozhodně nehrozí. Upřímně mohu říct, že jsem ani já nepoužila návod k používání, se vším jsem si poradila. Opravdu se nemusíte nějakých složitostí bát. Ono pokud jste zvyklí na jiné značky telefonu, například Samsung nebo Huawei, v LG je velmi velmi podobný způsob, takže se nemusíte obávat. 

Aplikace. Můžete si jich tam dát mraky. Sice si budete muset doinstalovat například Facebook, Instagram, Messenger apod., ale to je jen maličkost. A pokud už máte dosavadních her, které jste hrály, dost, doporučuji hru Rabbit Dash! Telefon má klasiky dolní lištu s navigátory - jako zpět, jít na domovskou stránku či menu. Nad ní je lišta s nastavenými aplikacemi jako Zprávy, Kontakty, Internet a Aplikace - samozřejmě, že si vše můžete přizpůsobit k obrazu svému. Nastavených aplikací je tam opravdu mnoho - asi 4 okýnka po 25 aplikací, takže se nudit opravdu nebudete. Na plochu si můžete nastavit všelijaké widgety, tapety, aplikace... k výběru je toho tolik, že nebudete vědět, co nastavit a prozkoumat dřív.

Oceňuji také mnoho různých možností pro vylepšení a nastavení jak zvuku, tak tapety, displeje.. zkrátka v každé "sekci" je mnoho možností, jak si s telefonem pohrát, vylepšit ho apod. Odemykání můžete klasicky nastavit na rozpoznání obličeje, gesta či pinu, je to na vás.

Moje osobní záležitost je ale velice výkonný a kvalitní foťák. Nikdy jsem takto kvalitní fotky z telefonu neviděla. Můžete si nastavit kvalitu až na 13MPx a oceňuji  i kvalitu webové kamery s 2MPx. Myslím, že bloggerky apod potřebují kvalitní fotografie - i na Instagramu apod., takže i to je další bod, proč mě tak oslovil a zaujal. Přímou recenzi na fotoaparát si budete moct přečíst v následujícím článku včetně ukázkových fotek!

Abych to celkově shrnula, u mě má tento mode LG G2 obrovské plus. Zaujal mě, design je špičkový, procesor je maximálně rychlý, kvalita displeje včetně barev perfektní, o fotoaparátu ani nemluvím a zkrátka pokud milé bloggerky nebo bloggeři si plánujete pořídit telefon a máte v hlavě zakódovanou vizi "jablíčka", že kvůli fotkám, které vidíte u různých bloggerů na Instagramu, ho musíte mít, tak se zamyslete, když si můžete o pár tisíců méně pořídit tento výkonný a pokrokový model LG G2 s čtyř-jádrovým procesorem a 13MPx foťákem. Já se sním rozhodně nenudím a pořád ho zkoumám a stále narážím na zajímavé možnosti.

Doufám, že jste se aspoň něco dočetli, nejsem expert na mobily a celkově ani pořádně nevím, jak se takováhle recenze sepisuje, ale myslím, že mobil zaujme především bloggerky, které by na tom byly stejně. :)
Lena Čerge řekl(a)...

Já mám s LG tak strašně špatné zkušenosti že bych ho znovu nechtěla ani zadarmo :(.

Anonymní řekl(a)...

Zajimavé!

The Annette Vogue řekl(a)...

Faakt? Tak možná to.záviselo i na modelu, ale s timhle jsem vazne spokojena.:)

Cheryl DeLarge řekl(a)...

ja som team HTC, ale vyzerá vkusne

Alice in Wondeland CZ řekl(a)...

já sem dřív byla zastánce Nokie a jiný mobil jsem nikdy nechtěla, ale nakonec jsem zkusila LG a jsem moc spokojená :) a tento nevypadá vůbec špatně :))

Alice in Wondeland CZ řekl(a)...

P.S. akorát bych si asi musela zvyknout na tu velikost, mám raději menší, aby se v pohodě vešel do kapsy nebo do kabelky :))

Anonymní řekl(a)...

A jaké dělá fotky ? Ale upřímně.

The Annette Vogue řekl(a)...

Clanek pripravuji;)

Barbora D. řekl(a)...

design se teda opravdu povedl! :)

Miska řekl(a)...

Vypadá pěkně, ale já raději Nokii, nebo Sony Ericson :))

http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

Anonymní řekl(a)...

Krásnej je ! :-)

Unknown řekl(a)...

Anet, čučím jako blázen, že jsi do téhle spolupráce šla...

Jinak design tel. pěkný :D...

The Annette Vogue řekl(a)...

Šla, mě celkově tento model velice zajímal a zase, proč to nezkusit :)

Oneill řekl(a)...

Ted neco napisu ja :) Ja jsem chlap a elektronika a obzvlast mobily to je moje hobby, a opravdu tenhle mobil je super vlajkova lod, od brilantne zpracovaneho designu az po super kvalitni display. Ja mel mobily vsech znacek, ted mam drahy mobil od Sony ale telefon mam jiz pul roku a s LG G2 se nemuze ani srovnavat. A jelikoz velmi rad fotografuju to prvni byl kdyz Anet mela k zapujceni mobil zusit fotky a jeste jsem nedrzel v rukou mobil co by tak dokonale fotil. Vzdy se mi libily fotografie treba ze Samsungu galaxy S 4 ale myslim ze LG ho timto modelem sesadil z trunu :) Ja nemit realtivne novy mobil jiny bych si jiste nekoupil nez prave tento :)

Victoria Merlot řekl(a)...

Ja by som iPhone nedala za nič ale tento je naozaj nádherný :)

http://victorys-diary.blogspot.com

Vendula řekl(a)...

Vypadá opravdu úžasně :-), i když s LG nemám zrovna dobré zkušenosti, já jsem nyní maximálně spokojená se svým iPhone :-).
Glamour and beauty

S-hejvi řekl(a)...

Wow..vypadá to, že mám hodně žhavý tip na výběr mobilu:) Má perfektní design a jestli je tak výkonný jak píšeš, není nad čím váhat..skvělé!:))

Karolína B. řekl(a)...

přidávám se :) nemám sice přímo tento model, ale s LG jsem moc spokojená :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne