BODY BOOK

sobota 7. února 2015


Přináším sem slíbenou menší recenzi.

Proč jsem si ji koupila? Přiznám se, že jsem byla lehce ovlivněna všemi slečnami na Instagramu, které si ji pořád fotily a psaly, jak je super. A tak jsem neodolala, i když jsem si nejprve myslela, že se jedná o pouhý marketingový tah, ale zmýlila jsem se. Tato kniha opravdu obsahuje informace, které byly pro mě přínosné.

Zaujala mě především obsahem. Je rozdělena na tři velké úseky, které se soustředí buď na mysl, výživu či fitness. Nejvíce mě zaujala kapitola CUKR NENÍ VÝŽIVA, u které jsem se inspirovala k následnému sepsání článku na Krasna.cz. Nejvíce jsem byla překvapená, že hlavně v musli tyčinkách či sójových nápojích - ALPRO - tam je přidám navíc ještě další cukr, což tělu rozhodně neprospívá. Proč nám ALRPO chutná? Protože je plný "špatného" ( fruktóza, glukóza ) cukru. Dále mě zaujala především kapitola VODA JE ŽIVOT. Aby se celý organizmus dobře na den nastartoval, je dobré na lačno vypít půl litru studené vody. A jestliže pociťujete pocit žízně, jedná se o akutní fázi potřeby přísunu tekutin. Nejideálnější je pít každou hodinu 300ml vody..

Líbí se mi, že je kniha velmi dobře napsaná a dobře uspořádaná. I když jsou v ní i informace, které bych věděla, ale myslím, že je ideální motivací. Je jasné, že když si ji člověk koupí a začte se, tak se následovně začne i ztotožňovat s daným textem. Snažím se dodržovat jídelníček, pravidelně cvičit. A Cameron obdivuji, jak to všechno pěkně sepsala.

Každý má na tuto knihu svůj vlastní názor. Já koupi nelituji a jsem ráda, že jsem ji v tom zapadlém Albertě na Zličíně objevila... :D

Abych to nějak shrnula - Knížka určitě není zbytečná, dočtete se v ní, proč Cameron sama začala udržovat zdravou životasprávu, proč pořád jedla fastfood a následně měla problémy s pletí.. Je to zajímavé a mnohdy i poučné.





Czech Blondýn řekl(a)...

Tu knihu jsem si rychle prolistoval v knihkupectví a na první pohled zaujala. Kdybych potřeboval, bude jedna z těch, po které sáhnu bez rozmýšlení.

Anonymní řekl(a)...

Mám ji,je úžasná

Kačka*** řekl(a)...

taky ji mam a jsem spokojena :-)

Cokinelle řekl(a)...

vyzerá naozaj zaujímavo. :)
http://bonesincouture.blogspot.sk

Anonymní řekl(a)...

s tim cukrem mas pravdu ;)

Táňa řekl(a)...

tuhle knížku bych si také ráda přečetla :) Cameron mám ráda :)

Karolína B. řekl(a)...

už jsem na ni koukala před Vánoci a pokud se mi příští týden povede poslední zkouška, odměním se právě touto knihou :)

Vendula řekl(a)...

Hmm :-), tak ta knížka mě nenechává čím dál víc chladnou, asi se po ní opět mrknu, děkuji za tip Anetko!
http://theannettevogue.blogspot.cz/2015/02/body-book.html

Unknown řekl(a)...

Planovala jsem si ji koupit, ale tvoje recenze me k tomu jeste vic dokope :D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne