OBJEVTE KOUZLO LUXUSNÍCH KABELEK MONNARI NA MARY-FASHION.CZ

sobota 18. dubna 2015

Kabelka. Nezbytnost každé ženy. V dnešní době máme na výběr tolik tvarů a stylů, že ani nevíme, který je pro nás ten správný. A protože se blíží léto a krásné slunečné počasí, mám tu pro vás pár tipů, se kterými elegantně rozzáříte své outfity.

Již v minulém článku jsem vám představila e-shop Mary-Fashion.cz, který nabízí jak dámské, tak pánské oblečení. K tomu bych dodala, že vždy mají skladem 99 % sortimentu a okamžitě expedují zásilku ještě v den objednání. K tomu Mary-Fashion patří mezi prověřené e-shopy, který disponuje s certifikátem kvality " Zlaté ověřeno zákazníky " na Heureka.cz. A pokud e-shop stále neznáte, doporučuji si přečíst uvítací článek, který o Mary-Fashion prozradí více :)

Jak už jsem řekla v úvodu, tentokrát bych představila pár kabelek, které se budou hodit na nadcházející letní dny - konkrétně k outfitům. 

Milujete eleganci a tlumené barvy? Doporučuji tuto praktickou kabelku přes rameno značky Monnari. Černá kabelka je čtvercového tvaru a vyrobena z kvalitní imitace kůže. Dá se kombinovat jak k černé, tak zlaté barvě. Jedná se zkrátka o vkusný doplněk. Uvnitř se nachází prostorná kapsa, kam schováte všechny drobnosti - klíče, peněženka či mobil. A pokud s sebou často nosíte dokumenty ve velikost A4, tak do této kabelky se vám pohodlně vejdou.

Vyznáváte spíše sportovní styl? Nebo vás klasické kabelky nudí? Doporučuji tuto crossbody kabelku, která skvěle oživí váš outfit. Opět se jedná o kabelku luxusní značky Monnari. Elegantní kombinace bílé černé a zlatými doplňky, poskytne dokonalý a svěží vzhled. Kabelka je vyrobena z kvalitního materiálu. 

Tyto, ale i další kabelky luxusní značky Monnari, objevíte na stránkách Mary-Fashion.cz
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne