ZAHAJTE PLAVKOVOU SEZÓNU - LUXUSNIPRADLO.CZ

úterý 21. dubna 2015


Plavková sezóna se nejrychlejší rychlostí blíží a s ní samozřejmě také plavky. Také už jste propadly cvičení a hubnutí do plavek? Nebo to necháváte na poslední chvíli? Každá to máme jinak a je jen na nás, jak se s tím každá vypořádá. Tentokrát tu mám pro vás exkluzivní plavky, které pořídíte za krásné ceny :)



Nebojíte se své křivky ukázat? Vyzkoušejte tyto dámské dvoudílné plavky - podprsenka není vyztužená kosticí a zavazování je na zádech za krkem. Kalhotky jsou klasického střihu a zavazování mají na bocích. Pestré barvy letos poletí, tak je dobré mít alespoň jedny výrazné plavky :) Tyto pořídíte kompletně za cenu jeden tisíc sto devadesát devět korun českých.

Máte raději neutrální barvy? Bílá či černé? Spojte tuto kombinaci v krásném provedení. Tyto dvoudílné plavky jsou řasené na podprsence i košíčku. Podprsenka je zdobená exkluzivními kamínky Swarovski, zapínání má na zádech. Jedná se o push up efekt. Ramínka je možno regulovat či odepínat. Cena kompletu je jeden tisíc sto devadesát devět korun českých.

Kde hledat další stylové plavky? Zavítejte na stránky Luxusnipradlo.cz, kde si každá vybere :)
Zavřít okno
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne