L´OCCITANE EN PROVANCE: AMANDE HAND CREAM

neděle 24. května 2015


Můj nejnovější kosmetický přírůstek je tento mandlový krém na ruce francouzské značky L´Occitane. Doslova jsem si ho zamilovala. Mandlová řada je, dle mého názoru, jedna z nejlepších. Oblíbila jsem si jedno tělové mléko, nad kterým přemýšlím, zda do něj investovat. Uvidíme :) 

Proč mandlový krém na ruce doporučuji?
Určitě už kvůli tomu, že se jedná o L´Occitane - takový jeden z dostupnějších produktů, cena je kolem 195 Kč :) Dále proto, že mi vyhovuje jeho konzistence. Není ani moc hutná a skvěle se roztírá. Krásně voní a vejde se do každé kabelky :)

Co mi akorát trošku vadí je, že ruce jsou sice hydratované, ale dlouho hydratované nevydrží. Ruce si mažu vícekrát denně, tak se obávám, že mi toto balení stačit nebude. Pokud srovnám ještě jeden krém na ruce L´Occitane této velikost, tak je fakt, že mi tamten vydržel poněkud dlouho :) 

Uvidíme, každopádně L´Occitane určitě doporučuji, ale možná ve větším balení.

Tento týden mě toho čeká tolik, že nevím, odkud začít. V úterý mě čeká nástřik, na který následně očekávejte recenzi, pak mám focení s Terkou Marešovou ( konečně jdeme fotit další outfity na blog!! ), pak mě čeká oběd s přítelem, otevření jednoho butiku v Praze a také jedna soutěž krásy + otevření butiku DOCA v Panské ulici - více neprozradím :)

VÍCE SLEDUJTE NA MÉM INSTAGRAMU @ANNETTEKRUBNER
Jana řekl(a)...

Vypadá krásně :-)

Miska řekl(a)...

Od tehle znacky bych rada i ja uz konecne neco vyzkousela.
http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

Unknown řekl(a)...

Já mám ten samý, ale vanilkový a je naprosto skvělý :))

Blond LADY

Anonymní řekl(a)...

je úžasný a krásně voní ♥

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne