NEW IN: DERMACOL | NIVEA | MAC | BOBBI BROWN

neděle 13. září 2015


13.9.2015 // Po dlouhé době přidávám nějaký ten článek do kategorie BEAUTY. Tentokrát jsem nafotila pár nových produktů, které jsem si oblíbila. Jedná se především o značku Dermacol, od které mám asi nejvíce produktů. Článek neberte ani jako nějak velkou recenzi, spíše se ke každému produktu budu snažit napsat nějaký ten názor, zda stojí za pořízení :)

1. Dermacol: Denní krém 3D Hyaluron & Eye & Lip Cream- tento krém jsem dostala asi před rokem jako dárek k tiskové konferenci značky Dermacol. Od té doby jsem si ho naprosto oblíbila. už mám druhé balení a jsem velmi spokojená. Vyzkoušela jsem mnoho krémů, ale tento mi vyhovuje nejvíce. Jak konzistence, tak vůně. Sice je pro pleť +25, ale té pleti to vůbec nevadí + je to i dobrá prevence před vráskami :) Pleť je po nanesení velmi svěží, rozjasněná a taková plná života :D Mám ji sušší a vyhovuje mi. To samé platí pro Eye & Lip.

2. Dermacol: Lanýžový make-up - ten jsem také obdržela jako dárek při otevření nového obchodu Dermacol a prostě mi nejvíce sedl ze všech krémů. Používala jsem nejprve od Rimmel - Wake Me Up, ale tento je ještě lepší. Mám odstín 2 a 4, to zní divně, že ? :D Odstín 2 jsem dostala a je fakt světlý. Odstín 3 jsem nemohla sehnat, všude vyprodaný, tak jsem zkusila 4, která je docela hnědá, ale když to smícháte, máte optimální odstín :D Má super krycí schopnost a je pořád svěží a nevysušuje :)

3. Dermacol: Krém proti celulitidě a striím - naštěstí celulitidu nemám, takže tento krém používám jako prevenci. Je takový lehce špatně vstřebatelný, podruhé bych do něj ale nešla.

No a pak už mám vyfocené menší úlovky jako je rtěnka Bobbi Brown, lesk na rty od MAC, pudr Dermacol a pleťovou vodu Nivea. Jsou to takové drobnůstky, které potěší a zároveň mi vyhovují :)

Lady-Pa řekl(a)...

love the products

Lady-Pa

. řekl(a)...

Super článek, zajímavé produtky.
Proletěla jsem si i tvůj online časopis, jen tak dál!

Klára
NARA blog
www.natalieklara.blogspot.cz

Zvu Vás všechny k naší giveaway o kerammické dózičky ve tvarů cupcaků!: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

Miska řekl(a)...

Dermacol makeup bych rada vyzkousela.
http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

Anonymní řekl(a)...

Zajímavé :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

thank you Lady-Pa :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju moc, Klári :) I za pochvalu magazínu, i když je to celkem náročné teď na přípravu a moc se tomu teď nevěnuji :/ asi mám takové to období, kdy mě něco baví a kdy naopak :D Snad to brzy přejde :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Je vážně skvělý :) Ale přijde mi, že světlejší odstín má hustší konzistenci, než ten tmavší :/ ale jinak vyhovují :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

Lucie M. řekl(a)...

Super článek Anet :) Nalákala jsi mě na ten lanýžový make-up a krém od Dermacolu :)

Spotřebováno: Srpen 2015 + GIVEAWAY!!!

The Annette Vogue řekl(a)...

Jůů tak to jsem ráda! :)

►Naďa řekl(a)...

Zaujímavé produkty. Ani jeden som ešte nevyskúšala, ale mám veľmi rada Niveu, takže určite vyskúšam ! :)
my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

Anonymní řekl(a)...

Díky moc za doporučení produktů - určitě z nich něco musím vyzkoušet!
ps: na instagramu jsi psala, že jsi se zapsala na VŠ? Kam teda nastupuješ? Jaký obor budeš studovat?

The Annette Vogue řekl(a)...

To jsem ráda. Jdu na ekonomiku a management, nakonec v Ústí. I do Prahy jsem se dostala, jenže prostě to prezenční studium by mi nevycházelo moc - někdy mám nějaké akce a krylo by se mi to.. takhle to je pro mě ideální nakonec :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne