PURITY VISION: KOKOSOVÝ BIO OLEJ

pátek 4. prosince 2015


4.12.2015 // Přesně po měsíci přidávám opět post do mé kategorie MY BEAUTY. Po brazilském keratinu se tentokrát zaměřím na pleť/pokožku. Nedávno jsem si pořídila tento kokosový bio olej a jsem z něho nadšená :)

Chápu, že to není žádný objev, je známý a všude chválený, ale i tak jsem se s vámi chtěla podělit o moje názory - pokud třeba tápete, zda si ho pořídit :)

Pořídila jsem si ten menší - na zkoušku - a i těch sto mililitrů mi přijde skvělých. Používám ho především na pokožku. Má skvělou hloubkovou hydrataci, pokožka je okamžitě zvláčněná, chráněná před vnějšími škodlivými faktory a snadno se vstřebává.

Olej můžete používat i na pleť - pokud si myslíte, že vám ta lehce silnější aromatická vůně vyvolá například ekzém, tak se nebojte. Tedy já, když jsem byla malá, jsem na toto trpěla, ale olej používám i tak nějaký čas a v pohodě! 

Je také ideální na vaření ( to tam psali ) - ještě jsem s nim vařit nezkoušela, ale věřím, že to musí být bomba! :D Mimo to neobsahuje cholesterol, takže se nemusíte bát o své zdraví, pokud na něm budete pořád smažit :)

Jediné, co mi přijde, že není pravda - olej nezanechává mastnotu. Mně to přijde jako blbost, protože olej se vsákne až za docela dlouhou dobu a v podstatě nemůžete pak nic :D I na oblečení mi přijde, že je olej vidět, ale pak zmizí, tudíž fleky nezanechává. Jinak jsem s ním velmi spokojená a nejraději bych ho vždy po otevření snědla :D :)

Pokud si nevíte rady, co ještě pořídit někomu k Vánocům, doporučuji se mrknout i na další výrobky značky Purity Vision. Třeba vás osloví i jiné :) Dále objevíte produkty i zde na stránce.

foceno CANON EOS 600D
Katka řekl(a)...

Tento kokosový olej mám z DM a používam ho namiesto nočného krému. Musím povedať, že mne pomohol aj s akné. Je zaujímavé, že pleť hydratuje a zároveň vysušuje vyrážky. Odporúčam vyskúšať aj na tento účel. Ale určite nie na extrémne mastnú pleť.

keelifestyle.blogspot.sk

Unknown řekl(a)...

Já si právě kokosový olej přeji pod stromeček, protože jsem na něj slyšela tolik chvály, že si ho sama chci vyzkoušet, jak na pleť tak na vlasy:) Moje plet není zrovna nejlepší a sem tam ještě mívám problémy s pupínkama, tak mi s tím třeba pomuže:)

Anonymní řekl(a)...

používám ho a za mě super!

Markéta řekl(a)...

Díky za tip Annette☻

The Annette Vogue řekl(a)...

Nemáš zač :))

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to mě těší :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak přeji, ať se přání splní :) Určitě budeš spokojenááá

The Annette Vogue řekl(a)...

Jo? Tak to je super, že pomohl :) Na mastnou bych ho také nedoporučovala - díky, že jsi to sem napsala :)

Jity řekl(a)...

kokosový olej u mě nemůže chybět už pěkně dlouho :)
Lovies 47
Vánoční giveaway

Pink_blonde řekl(a)...

jediné, na co kokosový olej nepoužívám, je obličej... měla jsem po něm fakt vyrážku a všechno možné.. ale jinak na vlasy, na tělo, na všechno ostatní je úplně super a nedám na něj dopustit :3

The Annette Vogue řekl(a)...

Jej aha :-\ asi na každou pleť reaguje jinak,u mě fakt zatím dobrý :-\

The Annette Vogue řekl(a)...

Jej aha :-\ asi na každou pleť reaguje jinak,u mě fakt zatím dobrý :-\

Unknown řekl(a)...

Kokosový olej je skvělá věc, ráda ho požívám na tělo a konečky vlasů .))

Nikola řekl(a)...

používám kokosák jen chvíli, ale za to od hlavy až k patě a to doslova! super na vlasy i na tělo :)

Puntíkatý blog

The Annette Vogue řekl(a)...

Jop, na vlasy je taky boží :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Přesně ! :)

Little Dreamer řekl(a)...

Kokosový olej chci zkusit už dlouho a tys mne jenom přesvědčila o tom, že to není špatný nápad :)

The Annette Vogue řekl(a)...

To jsem ráda :) Určitě ho zkus.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne