INSPIRATION: SPRING

pondělí 22. února 2016


22.2.2016 // Říkala jsem si, že bych vám mohla sepsat různé tipy na kousky oblečení, kde pořídit, a tak. Sice máme pořád roční období zimu, jaro tu bude až ke konci března, ale to nemění nic na tom, že bychom se nemohly již rozhlížet na jarní krásné kousky. Možná jste si už také všimli, že obchody začínají s jarní módou, proto i já se tak rozhodla :)

UPCOMING SPRING TIME - BRIGHT

Jaro je ideální pro kombinaci topů a sak i blejrzů. Doporučovala bych kombinaci například jemňounce žlutého topu a bílého blejzru. Pro inspiraci jsem vytvořila i názornou koláž. Jakými dalšími barvami obohatit bílou a svítivě žlutou? Zapomněla jsem dodat, že bych celkově k tomuto outfitu zvolila kalhoty, nejlépe skinny. A to ve světlých barvách. Doporučuji například tyto džínové legíny v modré barvě. Pokud jste spíše na sukně, volila bych klidně i bílou do pasu, která zvýrazní siluetu.

UPCOMING SPRING TIME - BLACK 
Ano, jaro je o harmonii barev, ale jsou tu i takové, které dávají přednost například rockovějšímu stylu. Mezi ně tak trochu patřím i já. Miluju koženou bundu, volné tílko, roztrhané džíny a pohodlné tenisky. Jinak potrhané kalhoty jsou aktuálně trendem číslo jedna. Můžete k nim kombinovat jak volná tílka, tak i košile. Cena takových kalhot se pohybuje kolem jednoho tisíce korun. Přijdou mi super, jsou dlouhé, hodně potrhané a stylové. 

A co vy? Jak vy se těšíte na jarní módu? Už teď mě docela štve, že jednou máme jeden stupeň, další den deset, pak je fakt teplo... No, uvidíme, zda se to počasí už konečně zmátoří! 
Unknown řekl(a)...

Já už se teda těším na jaro moc, až vytáhnu sáčka a jarní budničky a kabátky, už mě nebaví se oblékat do těžké zimní bundy.
Beauty by K.

The Annette Vogue řekl(a)...

Přesně tak!!

Michaela Kofroňová řekl(a)...

jak já se těším na jaro!:)
pěkné kombinace:) ty barvičky je škoda nevyužít.
- pěkné nové záhlaví:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

Zuzi řekl(a)...

Už lítám po obchodech a snažím se sehnat krásné barevné kousky na jaro, protože s hrůzou zjišťuji, že mám ve svém šatníku samou bílou a černou. :-(

The Annette Vogue řekl(a)...

Dekujuuu :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

To i já :-D :-\

Markéta řekl(a)...

Už aby tu to jaro bylo!

NEPLECHA NA PLECHU

Ľúbezná řekl(a)...

Joj to prvé sáčko je krásne, biele mi veru veľmo chýba :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Souhlasím!

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak koukni i na Otto-shop.cz,tam.zrovna toto bílé mají :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne