#UPCOMINGSPRINGBLAZERS

sobota 27. února 2016

27.2.2016 // Jaro. Jak já se na něj těším. Avšak uvítala bych ho bez začínajících migrén a střídání venkovního tlaku, to se na mě docela často podepíše. Také bych odškrtla aprílové počasí, ale o tom vlastně jaro je, že? Už to chce zkrátka slunečné paprsky, které navodí pozitivní energii :) Také se už těším, až doma nechám bundu s kabátem a budu nosit jenom jarní blazery, saka a další přehozy :) Proto jsem si pro tento článek připravila jarní nadcházející blazery, které jsou, myslím, také jedním ze základů dámského šatníku.

Takovým jedním z oblíbených sak je například čokoládové dámské krátké sako - křivák - s asymetrickým zipovým zapínáním. Toto sako bych doporučovala nosit především na nadcházející jaro. Co k němu kombinovat? Ideálně například právě bílé šatky. Pokud jste spíše na výrazné barvy, které jsou zde v koláži, doporučuji například dámské sako v korálové barvě s dlouhými rukávy, které se mohou ohrnovat. Sako je zdobeno falešnými kapsami z příjemného materiálu, který se nemačká. Dáváte spíše na klasiku? Doporučuji například sako sportovně - elegantního střihu, s 3ú4 rukávy se zapínáním na zip v bílé barvě. Více blazerů či sak objevíte i na Luxusnipradlo.cz
Unknown řekl(a)...

Já sako zase až tak často nenosím, ale v šatníku mám černé a bílé, a to je myslím takovej ten základ, který vystačí:))

Minau řekl(a)...

Krásné saka! Nejvíc se mi asi líbí to žluté a červené!

The Annette Vogue řekl(a)...

I já jsem spíše na černou/bílou, ale teď jsem si pořídila jedno barevnější a uvidíme :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujuu :) Mně zas to červené a to hned pod ním :)

Zuzi řekl(a)...

Saka zbožňuji, teď jsem si pořizovala jedno béžové v H&M ze kterého jsem nadšená a hodlám sbírku sak rozšířit o barevné. :) Občas nakupuji oblečení i na internetu, ale zrovna u saka si jej raději přímo zkusím v kamenném obchodě.

The Annette Vogue řekl(a)...

Fakt? V H&M jsem teď nijak moc žádné neviděla, ale kouknu :) Já si jedno pořídila z Bershky, tedy je to spíš blazer, a je super :)

Zuzi řekl(a)...

A jaké barvičky je? :-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Ten je takový květinový :) Celé bílé a na tom barevné květy :)

Ľúbezná řekl(a)...

Všetky sú krásne, nádherné farby a strihy, nevedela by som, ktorý skôr vybrať! :) Mala by som sa inšpirovať, lebo mám len 2 čierne a jedno v červenej a mentolovej farbe. No zišlo by sa mi aj nejaké béžové či žlté :).

The Annette Vogue řekl(a)...

O mentolovém jsem také přemýšlela :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne