VICTORIA´S SECRET: LOVE SPELL | BODY LOTION

úterý 16. února 2016

 16.2.2016 // A protože tu máme nový měsíc, i tentokrát tu mám pro vás připravené dva články ohledně beauty. Ten první se bude týkat tělového mléka značky Victoria´s Secret, Love Spell, který jsem dostala pod stromeček. No, a jelikož kosmetické produkty VS jsou celkem populární, tak jsem si i já připravila menší článek právě na toto tělové mléko.

Kdybych mohla, nejraději bych měla všechna tato mléka. Je to vážně taková ovlivňující vlna, která ovlivňuje všechny bloggerky. Proč jsou tyto produkty tak úžasné? Protože je to značka a mají je všechny? Že je to trend? Asi ano. Proto i mě zavalila tato vlna a rozhodla jsem se nějaké to mléko vyzkoušet. Tudíž děkuji za milou pozornost od přítele :)

Mléko Love Spell má takovou svou specifickou vůni - heřmánek, třešňové květy, broskev a aloe vera. A pokud si neumíte celkovou směs představit, doporučuji k Love Spell přičichnout :D :) Navíc jsou také všechna tělová mléka cenově dostupná - kolem dvou seti třiceti devíti korun českých. 

Na mléku se mi líbí i to, že je konzistence "hutnější". Nejedná se o mléko, jakože fakt mléko, tohle se dobře roztírá a okamžitě hloubkově hydratuje pokožku. 

Na výběr máte několik desítek dalších příchutí. Brala bych všechny, už kvůli tomu, jak celkově design VS vypadá :D 

Kde tělová mléka pořídit?

Abych řekla pravdu, já ani nevím, kde se dají jako v kamenném obchodě pořídit. Vím jen o prodejně Parfums ve Florentinu, kde jsou tyto produkty vystavené. Dále pak ještě doporučuji i online obchod
Michaela Kofroňová řekl(a)...

Dlouho jsem nad mléky od VS přemýšlela, stejně jako o tělových sprejích, ale bojím se, že zklamou má očekávání:/
pěkná recenze:)
http://of-goldbook.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Vyzkoušej je nejdřív v tom obchodě Parfums a uvidíš :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne