SHOKO | RIPPED | BOW | MARY-FASHION.CZ

úterý 29. března 2016

29.3.2016 // Pro dnešek jsem si pro vás připravila článek zaměřený na módu online shopu Mary-fashion.cz. Především vám chci představit značku SHOKO, která nabízí tato úžasná roztomilá bolerka! :)

Shoko je nová exkluzivní značka, která má jediné zastoupení v ČR na online shopu Mary-fashion.cz. Protože jsem od Mary-Fashion již pár věcí mohla vyzkoušet a nafotit, rozhodla jsem se, že vyzkouším i právě tuto zajímavou značku. Velmi se mi líbí jejich bolerka zdobená roztomilou mašlí. Já si pro tento outfit vybrala černé. Bolerko je navíc z velmi příjemného materiálu, které nekouše!! S tím mívám občas problém, protože mě často různé svetry koušou, ale tento materiál je tak příjemný, že si ho zamilujete. Říkala jsem si, čím bych to bolerko rozbila. Projížděla jsem jejich sortiment a najednou jsou uviděla tyto, možná až maxi, ripped džíny :D Já si je obecně v poslední době velmi oblíbila! Možná vám tyto přijdou na můj styl až moc, ale věřte, že jsou hodně pohodlné! Navíc jsou ještě podšité černou krajkou. Sice na výraznou módu moc nejsem, ale říkala jsem si, že je na čase to trochu pozměnit :) Takže, pokud nevíte, čím si udělat radost, doporučuji mrknout třeba na tu SHOKO značku :) Třeba vám jejich bolerka také padnou do oka - mají ještě modrá a růžová!

Jo a ještě něco! Byla jsem nadšená z délky a velikosti kalhot! Když nakupuji kalhoty online, vždy to prostě nesedí - délka, šířka.. jsem vysoká, mám docela dost dlouhé nohy a mám i problém sehnat někde v obchodech opravdu dlouhé padnoucí kalhoty! U Mary-Fashion jsem se také obávala a pořídila velikost S/36. Výsledek? Bomba! Sedí úplně dokonale. Tudíž, pokud jste vysoké a máte problémy s délkou, u Mary se vážně nebojte! :)

Dále bych vám ráda sdělila, že mám pro vás připraveno mnoho článků! Myslím, že jak jsem před rokem vůbec nepřispívala, tak teď to napravuji docela výrazně :D :) Vidím to tak, že obden tu něco nového bude :) Mějte prima zbytek dne!

BOLERKO | SHOKO - MARY-FASHION.CZ
TÍLKO | NEW YORKER
KALHOTY | MARY-FASHION.CZ
BOTY | HUMANIC

Pro inspiraci a svojí vášeň k tvorbě koláží jsem si opět jednu připravila. :)


Ripped & Black & Bow

Ripped & Black & Bow by annettekrubner featuring black pull on boots

PO ROZKLIKNUTÍ OBRÁZKU SE DOZVÍTE, KDE DANÉ VĚCI Z KOLÁŽE KOUPIT.
LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

Džíny už jsem viděla u tebe na Instagramu a jsou super! Celý outfit se mi moc líbí :))

http://s-hejvi.blog.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujuuu :))

Tereza Marešová řekl(a)...

Super =)
seulementteresa.blogspot.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju Teri :)

Unknown řekl(a)...

Pekna inspirace :)

xxx

CITC FASHION BLOG

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji :-)

Markéta řekl(a)...

Některé kousky jsou vážně moc pěkné.

NEPLECHA NA PLECHU

Viki řekl(a)...

Milujem mašle! Sú tak krásne a všetko čoho sa dotýkajú tiež. :D
Victoria's secrets

The Annette Vogue řekl(a)...

:D :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne