NATURALIUM | BODY TO EAT MELON

pondělí 25. dubna 2016

25.4.2016 // V pátek jsem se s kamarádkou vydala na INTERBEAUTY PRAGUE- veletrh krásy a zdraví - v Praze Holešovicích. Před měsícem jsem ještě navštívila World Of Beauty and SPA, který mi přišel celkově větší. Tento veletrh byl také zajímavý a mým úlovkem je právě tělové mléko značky Naturalium. Mám pocit, že jsem vám o této značce na webu ANNETTE magaine nebo na Nejkrasnejsizena.cz psala, ale tentokrát vám přináším přímou recenzi, protože jsem jejich produkt opravdu vyzkoušela a zakoupila :)

Byla to docela náhoda. Procházely jsme kolem různých stánků a najednou vidím, mi povědomý, Naturalium. Tak jsem se zastavila a pán se mě hned ujal, že mě zná z Instagramu. To mě mile potěšilo, protože jsem si nemyslela, že mě je takhle poznat! :D Každopádně jsem vyzkoušela jejich tělové mléko s vůní vodního melounu. Výsledek? Velice příjemná přesná vůně! Žádná chemie. To mě velice příjemně potěšilo. A protože mi tělové mléko došlo, rozhodla jsem si toto koupit a vyzkoušet. 

Mléko používám asi třetím dnem a super. Je bez parabenů, silikonů a dalších látek. Hlavně mohu opravdu potvrdit, že vůně není vůbec chemicky vynucená, ale spíše opravdová :) Hlavně cena - sto čtyřicet devět korun - naprosto super :) Značka nabízí převážně tělovou kosmetiku - kromě tělových mlék také sprchové gely či tělové spreje. 

A co vy? Vyzkoušeli jste tuto kosmetiku? Ještě přemýšlím nad sprchový gelem s vůní manga. Takže abych to shrnula - cenově to není vůbec hrozné, spíše naopak! Aspoň ze zvědavosti ji doporučuji vyzkoušet a pak uvidíte, jak vám tato tělová kosmetika sedne :)
listiration.com řekl(a)...

Musím říct, že tohle mléko používám taky a je skvělé.

Markéta
listiration.com

The Annette Vogue řekl(a)...

:)

Tereza Marešová řekl(a)...

Musí nádherně vonět =)
Seulement Teresa

Part of Nicol řekl(a)...

Skvelý článok :) produkt vyzerá super :)
partofnicol.blogspot.sk

The Annette Vogue řekl(a)...

To voní!:-)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju moc :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne