AGENT PROVOCATEUR | FATALE | recenze

sobota 23. července 2016

23.7.2016 // Jsou to již dva roky, co jsem si poprvé pořídila tento parfém Fatale od Agent Provocateur. A také mám takové nutkání, že jsem vám již o něm zde na blogu psala, ale sama jsem se nemohla dopátrat toho článku, takže se mi to nejspíš jenom zdálo :D

Proč právě parfém Fatale? Poprvé jsem ho uviděla v butiku Agent Provocateur v Pařížské ulici.. a okamžitě jsem se do něho zamilovala. Zaujal mě především svým kořeněným nádechem, které vidím přesně pro chladné podzimní až zimní dny. Paradoxně jsem si ho pořídila v srpnu, ale intenzivně ho začala používat až právě na podzim a zimu. Upřímně mohu říct, že balení o objemu třiceti mililitrů je dostačující. Akorát to na období podzim/zima vystačí. Sem tam ho používám i teď během léta, ale více méně je ideálnější prostě na chladnější podzim. Velkou roli hraje ve složení černý rybíz, který parfému dodává kořeněnou vůni. Dále je zde růžový pepř, mango, gardénie, pačuli, orris, orchidej, labdanum, čokoláda a pižmo. Ohledně výdrži - nemohu říct, že by vydržel úplně celý den, ale je pravda, že je silný. 

Určitě bych ho volila pro mladé slečny, které přemýšlejí nad koupí nějakého kořeněného silnějšího parfému na podzim a zimu. Nemusíte hned sahat po těžkopádním a drahém Gucci či Givenchy. Agent Provocateur je takovou dobrou alternativou kvalitního levnějšího parfému, který nezklame.

Cenově se pohybuje od cca sedmi seti korun českých.
Another Dominika řekl(a)...

Parfém má moc krásný flakonek a i podle tvého popisu mě zaujal, až mi dojde můj milovaný parfém Sí, možná se kouknu právě po tomto :)

GIVEAWAYAnother Dominika

LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

O něm slyším poprvé, ale vypadá skvěle! :)

http://s-hejvi.blog.cz

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to jsem ráda, že tě zaujal :) Určitě po něm koukni.

The Annette Vogue řekl(a)...

Fakt? Ale vážně doporučuji se na něj podívat :)

Unknown řekl(a)...

Díky za tip! Na zimu ho určitě ráda vyzkouším :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Není zač :-)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne