Thigh-High Lace-Up Heels

pátek 1. července 2016

1.7.2016 // Jak jsem slíbila, dnes jsem si pro vás připravila článek, který více přiblíží, jak kombinovat snadálky na podpatku s vysokým vázáním.

Tento trend se stal poměrně populární. Drive tomu dala především Kendall Jenner, která měla na udílení cen opravdu neskutečně dlouhé vázání velice zajímavých thigh-high lace-up heels. Moc se mi líbil "drive" i Taťány Makarenko, která zvolila tento velice povedený a zajímavý styling na galavečer České Miss 2016. Táně tleskám, práce stylisty se naprosto povedla! 

Sama jsem se snažila podobné lace-up sandals objevit, ale bohužel jsem tak vysoké neobjevila. Ale na stránce Glami.cz jsem se snažila poskládat také nějaký ten styling - a kupodivu jsem objevila také ty lace-up sandals. Nemůžu říct, jak vysoké je vázání, ale určitě nebudou na škodu :) Navíc jsou k dostání na českém online shopu Luxusnipradlo.cz - doporučuju se tam mrknout,

Co k nim kombinovat?

Určitě bych se držela stylingu Táni Makarenko - pokud se vám blíží nějaký ten ples nebo večerní akce. Na denní nošení nejsou na škodu ani šatky či overaly. 
Kendall Jenner | Taťána Makarenko
Kateřina Sýkorová řekl(a)...

Ty botky vypadají úžasně - jen ty nižší, ale já bych v nich chodit nevydržela :D :)

EVERYTHIN KATE

Another Dominika řekl(a)...

Tento trend se mi možná celkem i líbí, ale spíš právě na nějaké akce než na běžné nošení :)

Another Dominika

The Annette Vogue řekl(a)...

Já jsem si teď pořídila podobné, ale ne na podpatku.. to bych nezvládala :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Ano, to je také fakt :)

Unknown řekl(a)...

Já sem objevila šněrovací sandálky za směšnou cenu v Gatu, už aby přestalo pršet ! :( :D Takže super inspiraces čím je zkombinovat :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Vážně? To ani nevím, že tam nějaké taky měly :D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne