#overkneeboots

středa 14. prosince 2016

#overkneeboots. Trendu, kterému jsem opravdu podlehla i přesto, že měřím s podpatky asi 190 cm. Mně se tento trend zkrátka líbí. Proto jsem se rozhodla, že na něj připravím menší článek. Spíše se bude jednat, KDE takové botky sehnat. 

Já si tyto botky pořídila už někdy v lednu 2016 v Aldo. Mohli jste je vidět u mě na IG, ale post s nimi myslím ani nemám. Nedávno jsem si pořídila ještě jedny, tentokrát v obchodu Zara. Přemýšlím, že na ně připravím samostatný článek, tedy konečně už outfit článek - vím, že outfity hodně flákám. Ale nebojte, nepřijdete o ně. Do konce roku mám v plánu ještě dost článků různého charakteru, jo, a taky pro vás chystám jeden dost překvapující článek. Teď zpět k těmto botkám.

Co k nim kombinovat? Myslím, že úplně stačí třeba skinny jeansy. Já si ty botky pořídila tmavě modré. Kombinuji k nim džíny tmavějšího odstínu.. a nebo rovnou černé. Jinak inspiraci můžete hledat všude kolem na netu. 
Na Glami.cz jsem opět připravila koláž s vybranými botkami. Myslím, že tyto určitě stojí za povšimnutí.

1. Pokud nehledáte na podpatku, pak je tady tato varianta: ŠEDÉ SEMIŠOVÉ VYSOKÉ KOZAČKY
- osobně si myslím, že jsou ideální hlavně pro ty, které jsou vysoké a nechtějí nosit podpatky, cena bot je kolem jednoho tisíce a půl

2. Pak jsem vyprala černé, které jsou kombinovatelné ke všemu: ČERNÉ SEMIŠOVÉ KOZAČKY NA SLOUPKOVÉM PODPATKU

3. A pak jsou tu ještě tyto: ŠEDÉ SEMIŠOVÉ KOZAČKY NA SLOUPKOVÉM PODPATKU
Kateřina Sýkorová řekl(a)...

Hned ty první vypadají fakt božsky! :)
BLOG EVERYTHIN KATE

Zuzi řekl(a)...

Já jsem naopak malá,mám 164 cm, když si koupím na podpatku, tak mi pár cm přidají, ale říká se, že kozačky nad kolena zkracují postavu. :( Ikdyž se mi tento trend velmi líbí zatím jsem si raději žádné nepořídila.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne