Co jsem si pořídila ve slevách?

pondělí 16. ledna 2017

Jak já se každý rok těším na slevy, ale pak, když nadejdou, tak mě to naprosto odradí a znechutí. Nejvíc jsem se těšila na slevy v Zaře - nojo, ale to přehrabování hadrů mě tak nebaví, že jsem se na to vykašlala. Nevím, proč jsem si naivně myslela, že v povánočních slevách toho nakoupím hrozně moc. Co jsem ale, dle sebe, dobře vychytala, byly slevy na anglických stránkách spodního prádla Agent Provocateur. A mohu říct, že toto prádlo mě prostě nikdy nezklame. 

U mě jsou docela problémem podprsenky. Ale když jsem ke konci října měla focení s Kačkou Novákovou, která měla na půjčení několik desítek podprsenek a spodního prádla právě této značky, vyzkoušela jsem. A okamžitě jsem si řekla, že ano, tyto podprsenky mi sedí. Nevím, v čem je jejich efekt, že neškrtí a jsou vážně pohodlné... tak jsem si na stránkách docela "naslepo" objednala nějakou velikost, kterou jsem asi stokrát přeměřovala. Bála jsem se, ale nakonec to dopadlo dobře, i když ano, mohla jsem si koupit ještě o číslo větší, ale nevadí - i tak sedí.

Nevím, zda slevy stále probíhají, ale asi orientačně: kalhotky tam pořídíte z původních 80 euro třeba na 35 a podprsenky z 155 euro na 55. Poštovné činí kolem 15 euro.

Měla jsem výčitky, přeci jenom i tak to je docela drahé prádlo, ale jakmile mi přišla zásilka domů, byla jsem fakt překvapená a ráda, že jsem udělala dobře. 

Tím chci říct, že se ve slevách vyplatí si pořídit spíše ty věci, které jsou sice dražší, ale o to z nich máte pak větší radost. To samé třeba s kabelkami Michael Kors. Nikdy jsem si žádnou nekoupila za plnou cenu (nejsem blázen), všechny mám ze slev a ano, na tohle se ty slevy vyplatí. Ale přehrabávat milion oblečení v Zaře, které je ve finále levnější o dvě stovky... i když každý na to má svůj názor. :)
Unknown řekl(a)...

Taky o nich přemýšlím, ale stále si říkám, zda to není zbytečné.. nicméně jsou )úžasné!

JANNIEBEL

Simple living řekl(a)...

Nádherný

Simple living: Zimní úkolníček v

Zuzulienka řekl(a)...

No wau, tak to je nádhera. Ale tie ceny. Akože za jedny nohavičky mi fakt pride prehnané dat aj tých 35euro.... No čo už, značky si zapýtaju.
Štýl ženy

The Annette Vogue řekl(a)...

Na druhou stranu, je to zbytečné. Určitě se dá sehnat levnější prádlo této kvality, ale zase.. to je tou dnešní "zkaženou" dobou :D Já to prádlo prostě musela objednat :D ♥

Veronika Baginová řekl(a)...

súhlasím, že zľavy je lepšie využiť na drahšie kúsky, ktoré si bežne naozaj nekúpime...a keď píšeš o tej MK kabelke, tú sa chystám v nejakých zľavách, outletoch uloviť :)
Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
MakeUpByVeo

Chuckina řekl(a)...

no ja si maximalne dopřeju VS kalhotky do 10 euro a to už mi přijde moc haha.. ale tak, měli by jsme si dělat radost. jinak na kolik vychazi MK kabelka ve slevě? jak malá tak i velká a nebo jen peneženka? díky:)
http://chuckina-fashiondiary.blogspot.nl/

The Annette Vogue řekl(a)...

Ve svete nevim. MK kabelky porizuji ve slevach tady. Mensi vyjdou na 3799, vetsi kolem 5-6 tisic a penezenky kilem 1999 :)

The Annette Vogue řekl(a)...

*kolem

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne