#BLUSHPOWDER

středa 22. března 2017

Tvářenka. Na tento produkt existují dva názory - buď je někdo používá a někdo nikoliv. Jak to máte vy? Přemýšlela jsem, o čem bych tentokrát do kategorie my beauty napsala. A protože si mamka nedávno pořídila tvářenku, tak jsem měla téma docela jasné.

Jak to říct. Já tvářenku v podstatě používám. Vím, že jsem říkala, že na ni existují pouze dva názory a teď větu vyplňuji slůvkem "v podstatě", ale ano, v podstatě používám. Ale dřív? Ne. Používat tvářenku mě přinutila až konturovací paletka Rimmel London, o které jsem vám již menší info podávala. Když tak odkaz na článek naleznete ZDE. No, a právě v této trojkombinaci je zařazena i ta tvářenka. Jenže - když se líčím, tak to tím štětcem přejedu od shora až dolů. Nikdy na štětec nenanáším část light či část dark a rouge. Mám pocit, že to udělá celkově lepší efekt, nevím.

Navíc - existují různé typy tvářenek. Buď pudrové, sypké, matné, krémové, rozjasňující... je jich zkrátka celá řada. Nedávno se mi do rukou dostaly i ty krémové a myslím, že není určitě špatný nápad si jednu pořídit a vyzkoušet ji. Je to zase něco jiného, než právě ten pudr, který nanášíte štětcem. K tomu mám pocit, že ta krémová na tváři dodá výraznější efekt oproti pudru. Nevýhodou možná je nesnadná aplikace. Můžete si ji napatlat na prst a pak aplikovat na tvář, ale je zde riziko různých šmouh. Tudíž i na tento typ tvářenek by bylo dobré si pořídit nějaký ten aplikátor. 

Ono možná vám tento článek ani nic moc nedal, ale zkuste se zamyslet nad tím, zda i vy tvářenky používáte a jestli mají pro vás nějaký efekt - anebo - zda růžové tváře zrovna nemusíte, což ani já moc ne :D

Na fotkách můžete vidět krémové tvářenky Rimmel London a pudrovou tvářenku Catrice.
Veronika Baginová řekl(a)...

na tú Catrice som pozerala, keď vyšla v limitke, a zaujal ma hlavne ten tvar, že to nie sú klasické guľôčky :)
MakeUpByVeo

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne