Givenchy | Organza | recenze

neděle 15. dubna 2018

Opět tu mám pro vás připravenou "recenzi" na parfémovanou vodu - tentokrát jsem zvolila velmi výrazný orientální parfém Organza značky Givenchy.

Tento parfém není přímo můj typ, jsem spíše na ty s větším podílem lesních plodů, ale tento je tak originální a orientální, že jeho specifickou vůni nedokáži k žádnému jinému přiřadit. Už složení, ve kterém se mísí hned několik orientálních složek, jako je bergamot, gardénie, květ afrického pomerančovníku, muškátový oříšek, jasmín, kosatec, pivoňka, tuberóza, vlašský ořech, zimolez, guajaokové dřevo, jantarová pryskyřice, vanilka a virginský cedr, navodí tak ojedinělou atmosféru, že jej po prvním přičichnutí nebude chtít dát z ruky. Navíc je i ideální na celodenní nošení. Uvidíte, že i ve vás probudí opravdovou ženskost, sebevědomí a dodá vám navíc optimistickou náladu. Co mě samotnou překvapilo je fakt, že tento parfém se drží na trhu již dvacet dva let a stále vede na předních příčkách prodeje.

Na parfém o balení sto mililitrů aktuálně probíhá padesáti osmi procentní sleva - cena po slevě je tudíž jeden tisíc čtyři sta osmdesát devět korun českých.
Lucie Šumová řekl(a)...

Parfém neznám, ale hezky jsi ho nafotila!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne