Tipy na jarní bílé šaty

pátek 27. dubna 2018

Photo by Ariana Beauty

Myslím, že pro vás musí být docela překvapením to, že jsem po několika snad měsících zveřejnila fotku sebe. Ale tak budu se snažit přes léto mít web aktivnější i co se týče lifestyle rubriky než jenom té beauty.

A zrovna nedávno jsem byla na focení - už jsem potřebovala nějaké fotky, které by mi korespondovaly s obsahem a měla nějaké do zásoby i k nějakému projektu s Cosmobloggers - a zrovna pár se mi jich hodí i jako ilustrační fotografie k článkům, které vám mohou podat informace ohledně nějakých tipů na oblečení (jak už jste u mě zvyklí). Tentokrát jsem se zaměřila na bílé šaty.

Jaro tu máme v plném proudu a sama se nemohu dočkat léta. Tímto krátkým článkem bych vám chtěla rozšířit obzory ohledně šat na online shopech, které si můžete za příjemné ceny pořídit. Osobně se mi líbí například tyto elegantní bílé šaty s dlouhým rukávem (kulatý výstřih, 3/4 rukávy, přiléhavý vršek, zapínání na skrytý zip zezadu). Jsou ušité z velmi lehce roztažitelného materiálu, který má jemný vytlačovaný vzor s květinovým motivem.

Máte-li raději šaty s krátkým rukávem, tak jsem si pro vás připravila tyto šaty ideální na každodenní nošení. Slečna na obrázku je má zkombinované s černými sportovními teniskami, ale osobně bych tuto kombinaci nedoporučovala.

České online shopy jsou plné různých krásných bílých šat ideální na jarní/letní počasí, určitě doporučuji prolézt i další, abyste měli přehled a vybrali ty správné. :)
Miska řekl(a)...

Bílé šaty ti sluší :)
Miska blog

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju :)

ModaDnes.cz řekl(a)...

Moc ti to sluší :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkujuu :)

Tynka_125 řekl(a)...

Šaty ti moc sluší :-) . Já nosím šaty celoročně. Mám několik šatů, které jsem si objednala ze second handu , takže můžu mít každý den jiné :-) . Nerada totiž chodím dva dny po sobě ve stejném oblečení, takže potřebuju mít plnou skříň, abych měla na výběr :-) .

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji moc! :) Kouknu!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne