You & Oil | mýdla, která pomáhají k posílení pokožky | recenze

sobota 24. dubna 2021



O značce You and Oil jsem se rozepsala už minimálně třikrát a vždy si ji nemůžu vynachválit. Po produktech na tělo a obličej přicházím s mýdly, která stojí za pozornost.

Co mě překvapilo, je, že se mýdla mohou používat jak na ruce, tak tělo a vlasy. Například mýdlo Nourish & Balance Combination Skin (tyrkysová barva) pomáhá zmírňovat projevy celulitidy a zároveň pokožku vyživuje. Toto mýdlo obsahuje esenciální olej z litsey cubeby (vavřín kubébový), který zbavuje nadměrné produkce kožního mazu. Dále olej ze skořice, který předchází vzniku celulitidy a také pomáhá prokrvit pokožku a tok lymfy. Olivový olej a kokosový olej naopak buňky vyživuje. Cenově mýdla pořídíte kolem sto patnácti korun českých.

You and Oil nabízí i pánské mýdlo, které je tvořeno přírodními ingrediencemi a tím tak pomáhá k posílení pokožky během mytí. Mýdlo obsahuje opět olivový olej, který je bohatým zdrojem na vitamin A a E, kokosový olej, který pokožku změkčuje a chrání ji před vnějšími škodlivými radikály a cedrový esenciální olej, který pročišťuje a harmonizuje. Mýdlo má navíc příjemnou dřevitou vůni.

Alternativou přírodních mýdel You and Oil může být třeba značka Nesti Dante, která nabízí opravdu široké a pestré portfolio mýdel. Příkladem může být tuhé mýdlo, které jak čistí pokožku, tak nevysušuje a příjemně navíc voní. To cenově pořídíte za sto dvacet devět korun českých.
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne