Truly | Tělové máslo Unicorn Fruit Body Butter | recenze

pátek 25. září 2020

Kid kiddem zůstane. Ať už je mi 15 nebo 100, tak na tyto duhové jednorožčí kosmetické srandičky budu vždycky. Tentokrát jsem neodolala tomuto unicornovému tělovému máslu, do kterého byste se doslova zakousli...

Tělové máslo jsem snad ještě nikdy nezkoušela. Vždy jsem byla spíše na tělová mléka, protože se snadno po pokožce roztíraly a ihned vpily. Nebudu lhát, toto tělové máslo jsem si pořídila i z důvodu, že jsem se naprosto zamilovala do jeho designu. A tak jsem si řekla, proč ne, tělové mléko mi došlo a aspoň vyzkouším něco nového.

Co je Unicorn Fruit Body Butter zač? 


Jedná se o produkt, který se skládá z těchto hlavních čtyř ingrediencí - matcha, acii, chia a rose. Hydratační voňavá bomba po marshmallows, kterou byste chtěli sníst. Líbí se mi, že obsahuje navíc antioxidanty, vitamíny a živiny. Navíc ho ocení i vegani.

Dle mého názoru ho je tak akorát, tím myslím, že ho asi nebudete používat dennodenně, jelikož se jedná opravdu o hutnou hydratační nálož. Za mě fakt super produkt. Ale jak je mým zvykem, tak vám sem hodím i doporučení na jiná další tělová másla. Kdybych dala opět nejprve na design, tak by u mě vyhrálo tělové máslo Love Beauty & Planet Delicious Glow. Toto máslo má stejné účinky, jako každé jiné - vyživuje, zvláčňuje, hydratuje a napravuje suchou pokožku. Dále dávám tip na RYOR Herbal Spa. Jedná se o hluboce hydratační tělové máslo, které se lehce nanáší, vstřebává a nelepí.

Tak doufám, že jsem vám v tipech aspoň trochu pomohla :)

Zuzulienka řekl(a)...

Tak to vyzerá užasne. Ja zas telove masla možem, aj ked je pravda, že tie mlieka sa lepšie vpijaju a nie su také mastne. Ale tým maslám občas neodolam, hlavne pre tu ich konzistenciu a rozne vone.

The Annette Vogue řekl(a)...

Přesně! :)

L I P S T I C K V E R S E řekl(a)...

To vyzerá nádherne :) Musí mať dokonalú vôňu :)

xoxo | Mona from https://lipstickverse.com/

The Annette Vogue řekl(a)...

To má! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne