I nábytek z druhé ruky si zaslouží další šanci

středa 18. listopadu 2020

V koláži můžete vidět šest krásných úlovků. Pozorně si je prohlédněte a zkuste si schválně tipnout, které tři již svou úlohu splnily a zaslouží si druhou šanci?

Asi tomu neuvěříte, ale botník s posuvnými dvířky, designové křeslo v krémové barvě a TV stolek opět v mé oblíbené bílé barvě jsou právě z Aukro.cz, kde naleznete bohatou inspiraci, jak si zařídit svůj domov a jak ho obohatit nábytkem, který má v sobě již svého ducha a atmosféru. Shodou okolností se mi tento článek i hodí, protože jsem se nedávno odhodlala k jednomu velkému kroku v mém životě a rozhodla jsem si, že si pořídím vlastní byt. Stále tomu nemohu uvěřit, spíš ještě vstřebávám realitu, že se to opravdu stalo. Sice je stále ve výstavbě a zkolaudován bude až ke konci roku 2021, ale i tak již procházím nespočet stránek s dekoracemi a nábytkem, kde hledám inspiraci. Ale jak můžete vidět koláž, styl je asi jasný. Miluji bílou, minimalismus, krémovou a dřevo. Vše, co v koláži vidíte, je přesně to, do čeho budu byt stylizovat.

Koláž dále obsahuje krémové závěsné zahradní křeslo, bílý noční stolek a toaletní stolek. Závěsné zahradní křeslo a toaletní stolek jsou mými vysněnými a strašně se těším, až si je konečně pořídím. Obojí včetně nočního stolku je z Favi.cz, kde budu rozhodně trávit dalších tisíc hodin ohledně zařizování :D 

Sama si myslím, že si použité věci zaslouží druhou šanci a kombinovat tak staré s novým má svého ducha a svojí jedinečnou atmosféru. A kdyby už by byl byt hotový, neváhám ani minutu a celou koláž si přenesu do reality.. tak ještě ten rok!

Kateřina Sýkorová řekl(a)...

Tak to závěsné křesílko vypadá suprově! :)
Blog Everythin Kate

The Annette Vogue řekl(a)...

Viď! :)

Anonymní řekl(a)...

Teda.. nekecej! Palec hore!

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne