Letní osvěžení s BIO sprchovým gelem Mimosa & Citron od Le Petit Marseillais

čtvrtek 25. července 2024


S přírodními značkami a produkty budu nadále pokračovat a tentokrát se mi do rukou dostal doslova letní sprchový gel značky Le Petit Marseillais.

Oč se jedná? O značku, která se stala synonymem pro kvalitní francouzskou péči o tělo a vlasy. Její produkty jsou inspirovány bohatou přírodní krásou jihu Francie a tradičními recepturami. Jedním z nejnovějších přírůstků v její nabídce je sprchový gel Bio Mimosa & Citron, který přináší osvěžující a povznášející zážitek při každodenní péči o pokožku.

Tento sprchový gel kombinuje svěží a energizující vůni citronu s jemnou a uklidňující vůní mimózy. Navíc je obohacen o přírodní ingredience a certifikovaný organický původ, který zajišťuje šetrnost k pokožce i životnímu prostředí. Gel je vhodný pro každodenní použití a je navržen tak, aby zanechal pokožku jemnou a hydratovanou.

V portfoliu ale objevíte daleko více svěžích sprchový gelů, jako je například ovocný sprchový gel Cherry & Jasmine, uklidňující a aromatický Levandule & Rozmarýn či sladký a krémový gel Med & Mléko.

Mně stačilo jen málo a ihned jsem si ho oblíbila. Navíc oceňuji, že v něm nejsou žádné chemické a toxické látky, takže i pro citlivou pokožku je velmi vyhovující.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne