SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule aneb takový malý zázrak z přírody pro vaši pleť

úterý 9. července 2024


V dnešní době je na trhu obrovské množství kosmetických produktů, takže je poměrně těžké najít ten správný, který opravdu splní své sliby. A protože jsem se teď začala zajímat o složení (jak možná víte), tak tu pro vás mám celkem ještě „neobjevenou“ značku SKIN1004 s konkrétním produktem Madagascar Centella Ampoule.

SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule aneb hydratační sérum pro zklidnění a posílení citlivé pleti s pupečníkem asijským je sérum vyrobené z extraktu rostliny Centella Asiatica, která pochází z Madagaskaru. Centella Asiatica aneb tygří tráva je známá svými léčivými vlastnostmi a je hojně využívána v tradiční asijské medicíně. Navíc je bohatá na aminokyseliny a beta-karoten, které mají antioxidační a protizánětlivé účinky.

A co dále sérum nabízí? Zklidnění, hydrataci, regeneraci, protizánětlivé vlastnosti a antioxidační ochranu.

Aplikace je velmi snadná. Stačí aplikovat několik kapek na vyčištěnou pleť ráno a večer před použitím hydratačního krému – já ho používám jen ráno.

Závěrem bych dodala, že pokud hledáte přírodní a účinný produkt, který zklidní a ochrání pleť před vnějšími škodlivými radikály, SKIN1004 Madagascar Centella Ampoule je skvělou volbou, jelikož složení založené na čistém extraktu z Centella Asiatica z Madagaskaru nabízí opravdu řadu benefitů, které přispívají k zdravějšímu a mladistvějšímu vzhledu pleti.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne