BIO SPA BY SEA OF SPA: ACTIVE DAY CREAM

úterý 3. prosince 2013

Prosinec, 3
Když se mi do rukou dostal tento krém, byla jsem na něho velmi zvědavá. Jsem příznivkyně různých BIO produktů, ale samozřejmě čeho je moc, toho je příliš, tudíž se to snažím vyvažovat i jinými kosmetickými produkty. Ale na tento krém jsem byla obzvlášť zvědavá, protože mi denní krém došel. Svou pleť mám suchou, slabou a tenkou, tudíž mám větší sklon k tvorbě ( i v 17ti letech ) nepěkných vrásek. Nechci říct, že ve dvaceti se budu snažit své vrásky vyplnit nějakými chemikáliemi, to ne, ale samozřejmě prevence i v tomto věku je důležitá. A aby byla pleť vyživená a zdravá, o tom ani nemluvím. Je to samozřejmost.

Ale vrátím se ke krému. Tento krém je k dostání na internetovém obchodě www.morespa.cz, kde naleznete moře různých produktů s výtažky minerálů z Mrtvého moře. Krém není výjimka a v následujícím odstavci si můžete přečíst mou recenzi.

Když jsem krém dostala do ruky, první, co mě zajímalo, byla konzistence a stupeň parfemace. Konzistence je silnější, samozřejmě mazlavější, ale drží pohromadě. Parfemace je silnější, ale za to velmi příjemná. Jsem náchylná k těmto aroma, ale žádnou alergickou reakci jsem nezaregistrovala, takže jsem stále spokojená. Kromě zmiňovaných minerálů z Mrtvého moře, obsahuje také olivový, mrkvový a mandlový olej, extrakt z Aloe vera a bambucké máslo. Máslo zpomaluje proces stárnutí pleti. Líbí se mi, že krém není klasicky " bílý ", ale právě žlutý, který se lehce příjemně nanáší a roztírá a pleť celkově po nanesení vypadá „bronzověji“ a hlavně zdravěji. Pleť je také hydratovaná, vyživená a zjemněná. Mohu ho doporučit jako podklad pod make-up. A parabeny v něm také nejsou.

Používám ho každý den, zejména ráno, a stačí menší množství. Ke krému je také noční verze, kterou také používám a opět jsem s ní velmi spokojená. Další recenzi na noční krém si budete moct přečíst následující týden.

K závěru bych dodala, že s krémem jsem velmi spokojená. A jestliže máte suchou, mastnou i smíšeno pleť, určitě ho doporučuji vyzkoušet. Budete z něho určitě nadšená, jako já. 
Deena řekl(a)...

já od nich používám masku a mohu si ji jen vynachválit!

Unknown řekl(a)...

Hmmm..vypadá opravdu zajímavě!

Elle Pomsar řekl(a)...

Teda minimalne zlozenim vyzera naozaj dobre. ;)

Unknown řekl(a)...

Děkuji za inspiraci, mám nyní denní i noční krém Ziaja, a jsem také spokojená. :))

Anonymní řekl(a)...

Popřemýšlím :)

Anonymní řekl(a)...

Tak teda to složení zní velmi dobře a ještě je i bez parabenů... :)
Od této značky jsem ještě nic nezkoušela..

Drzá Zuzana řekl(a)...

Podle recenze to vypadá moc dobře :) Já mám teď Manufakturu a přijde mi zatím dobrá. Ale tenhle bych ráda zkusila :)

http://anesagill.blogspot.com

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne