LIP BALM & HAND CREAM NEUTROGENA - VIDEOLEKARNA.CZ

čtvrtek 12. února 2015

Tentokrát mám pro vás recenzi na norskou kosmetiku Neutrogena. Konkrétně se bude jednat o tyto produkty: tyčinka na rty a krém na ruce, který obsahuje efekt anti-ageing - tudíž asi nejvhodnější do těchto mrazů :)


Určitě se se mnou shodnete, že do tohohle počasí je přímo nejnutnější se starat o svou pleť, tak i pokožku. Vyzkoušela jsem mnoho různých krémů na rty, tak na ruce. Mám je celkem suché a cítím, že v zimě opravdu trpí. To samé rty. Teď, jak je pořád takhle a pak onak, trpí snad ještě více. Mám je pořád popraskané a to s nimi nic nedělám, jenom jsem je mazala leskem - a to je právě ta chyba. V těchto šílených mrazech, hlavně po ránu, je nejnutnější před aplikací lesku na rty, dodat rtům jemnost a vyživit je. S tím mi skvěle pomohla tato úžasná tyčinka Formula Norvegese od Neutrogeny. Má úžasnou vůni, skvěle hydratuje a rty v zimě vůbec netrpí. Avšak je dobré si rty touto tyčinkou mazat více krát denně :) 

To samé ruce. Pamatujte si, že pokud nechcete mít brzy staré a nehezké ruce, je dobré si je mazat, neustále. Někomu to přijde zbytečné, ale sám uvidí, že se mu to jednou vymstí. U krémů na ruce mám dost bohaté zkušenosti a tento Anti-Ageing opět od Neutrogeny mi sedl nejlépe. Skvěle se roztírá a hlavně ihned hydratuje a vstřebává se. Ruce nejsou pak mastné, ale krásné vyživené a připravené do té hrozné zimy. 

A co mohu ještě doporučit?
Pokud tato značka, ale i jiné patří mezi vaše oblíbence, doporučuji navštívit Videolékárnu.cz! Proč? Nejenom, že jsou rychlí jak v komunikaci, tak v dodání zásilky, ale také zde najdete i volně prodejné léčivé přípravky, doplňky stravy, kosmetické přípravky či zdravotnický materiál, ale i jiné prostředky podporující zdravý životní styl. Líbí se mi, že se jedná také o online lékárnu. Už nemusíte chodit do lékáren a kupovat volně prodejné léky, které i tak nakoupíte z pohodlí vašeho domova. Navíc klade na veliký důraz na odbornost. Nabídka je tvořena zkušenými farmaceuty, kteří mají dlouhodobou praxi.  

Líbí se mi tento nápad a jenom mohu potvrdit, že objnednané produkty jsem měla doma do druhého dne. Takže pokud plánujete jakékoliv nákupy lékařských kosmetických značek, určitě online lékárnu doporučuji navštívit :)

Ještě bych prozradila, že další důvod, proč navštívit Viodelkárnu.cz je ten, že právě nyní ke koupi dvou produktů Neutrogeny dostanete krém na ruce, který se výborně hodí do kabelky na cestu ! :)


Dia řekl(a)...

Taky budu co nevidět psát recenzi na produkty Neutrogena, ta uvidíme, jestli se shodneme. :)

Táňa řekl(a)...

balzámuju a mažu hlavně na noc... a to pořádně :)

Anonymní řekl(a)...

Miluju tuhle značku ! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne