RELLECIGA BIKINI

čtvrtek 27. srpna 2015


27.8.2015 // Po kratší pauze opět něco postuji do kategorii "my style". Tentokrát se zmíním o krásných plavkách značky Relleciga, které jsem měla na focení z online e-shopu Luxusnipradlo.cz. Myslím, že mnoho z vás i zajímalo, jak tyto plavky vypadají "naživo", když jsem se o nich už na ANNETTE magazine webu zmiňovala, a tady jsou :)

Plavky mi dorazily v menším balíčku zabalené do Relleciga průhledného pytle. K plavkám jsem dostala jako dárek i minipastu od Signal, dále letáčky - Bonami.cz apod. K nim byl i ochranný pytel. Měla jsem je na focení. Fotky očekávejte co nejdříve. Fotili jsme na břehu Vltavy u Karlova mostu, takže si myslím, že výsledek bude skvělý :) Jinak mám pár fotek z "backstage" i na Instagramu :)

Plavky mají velikost M. Já jsem spíše zvyklá na S, ale mohu říct, že mi seděly akorát. Možná bych uvítala i větší velikost, ale i s M se dalo v pohodě fotit. Neřekla bych přímo, že jsou plavky určené na opalování, ale spíše na okrasu či právě focení. Každopádně mě svým způsobem velmi zaujaly a příští rok si plánuji pořídit tyto: ODKAZ. Tyto černé plavky objevíte i na e-shopu Luxusnipradlo.cz, ale všimla jsem si, že už je tam jaksi nemají, ale jen v jiné barvě, takže tady je na ně také: ODKAZ
Anonymní řekl(a)...

velmi krásné.. ten tvar je vážně zajímavý :-)

FloSii Pham řekl(a)...

jsou nádherný!

Denisse Beauty řekl(a)...

nádherné plavky :)
Zvu tě na mou Giveaway o Nude Tude ♥

Bridge of Memories řekl(a)...

plavky vypadaji super;)

www.bridgeofmemories.blogspot.com

Blog de la Licorne. řekl(a)...

Vyzerajú parádne! ♥ ʕ•͡ᴥ•ʔ

July and august favourites.
random questions about me

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne