#KNEEHIGHBOOTS

neděle 17. ledna 2016


17.1.2016 // Opět jsem si pro vás připravila článek zaměřený na aktuální trend. Tím trendem jsou tyto vysoké kozačky - semiš X kůže. A co vy? Jak vnímáte tento trend? Mně se velmi líbí, avšak zatím jsem nenašla ty kozačky, které by se mi líbily a měli je hlavně v mé velikosti. Objevila jsem jedny v Aldo, ty byly opravdu úžasné, ale kvůli velikosti jsem si je nemohla pořídit. Docela mě to štve, protože všude na sociálních sítích - především Instagram - vidím právě různé outfit kombinace s těmito botkami, ale já je prostě nikde neobjevím :D Ještě měli jedny v Humanic, ale = kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Nevadí.

Kromě tedy různých kamenných obchodů si botky můžete pořídit i na internetových shopech, ale tam je zase riziko toho, že vám už vůbec nebudou. Je pravda, že v zahraničí mají vždy krásné kousky, ale pokud se vám nechce riskovat velikost a pak zdlouhavá domluva na reklamaci, můžeme zkusit i ty české.

Kozačky všech velikostí nabízí například na Luxusnipradlo.cz, kde je výběr opravdu rozsáhlý. Navíc tam mají i ty vysoké! Například tyto asymetrické černé, které jsou inspirované nejnovějšími trendy. A pokud nejste na vysoké podpatky, tak nabízejí i ty nízké - například tyto nízké decentní khaki kozačky.

Koláž vytvořená mnou.
Žensvět řekl(a)...

Miluju boty nad koleno <3 Sice měřím 150cm a nemůžu si to dovolit, ale mám dvoje mírně nad koleno a ten efekt tam je :))

www.ketyland.blogspot.cz

Anonymní řekl(a)...

Proc furt mazes fotky na insta? :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Vtipný je, že sis toho vůbec všiml/a :D Myslela jsem si, že jsem tak trochu neviditelná a když nějaká bude pryč, tak si toho nikdo nevšimne :D Každopádně mé vysvětlení je to, že občas něco vyfotím a je to jen na určitou dobu, dále třeba hodím jiný filtr a po čase se mi to tam nehodí. Sama nevím, který filtr chci používat, chci to mít sjednocené, ale závisí to hodně na mé náladě :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Ahá tak aspoň, žes nějaké objevila a máš z nich radost :)

Anonymní řekl(a)...

Kdy bude nějaký outfit post? :) máš vkus!

The Annette Vogue řekl(a)...

Díky ! Pokusím se už tento týden :-)

Unknown řekl(a)...

Já doma jedny mám, šedé, ale v tomhle počasí na ně nějak nezbývá čas, bohužel :D :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Jo no, to máš pravdu :/ Před měsícem to bylo něco jiného :D

Unknown řekl(a)...

I ja jsem propadla tomuto trendu :)

xxx

Cury in the City
Instagram
FB Page

The Annette Vogue řekl(a)...

Viď :) Kdo by nepropadl :D

Lady-Pa řekl(a)...

i love overknees

Lady-Pa

The Annette Vogue řekl(a)...

yeeeeeeeees !

Anonymní řekl(a)...

Proč sis zrušila ask? :(

The Annette Vogue řekl(a)...

Už mě vážně nebavilo číst ty debilni otázky nějaké zakomplexovane blbky :-D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne