#REDDRESS

středa 23. března 2016


23.3.2016 // Předem se omlouvám za velmi jasné barvy. Červená. Upřímně - tato barva mě nikdy nějak neoslovila, doma skoro nic červeného nemám - kromě peplum šatů, které jsem měla snad před čtyřmi lety na sobě při oslavě narozenin hudební stanice MTV. Teď si říkám Proč ji nezkusit? Na jaro bude ideální, ale přeci jenom jsem v koutku duše zastánkyní pastels a nude barev - bílá, černá, hnědá, khaki, baby blue a soft pink. Na druhou stranu mě teď budou čekat nějaké akce, tak že bych konečně zvolila nějaké ty pěkné červené šatky?

Musím se přiznat i k tomu, že ani nevím, kde se dají červené šaty nebo vůbec něco pořídit. To bude prostě tím, že po červené v obchodech vůbec nekoukám :D Ale i tak jsem se rozhodla dát pár tipů, kde tyto šaty pořídit kromě zahraničních online shopů, kterých je plný internet.

Inspiraci bych začala hledat i na stránce Luxusnipradlo.cz, kde mají velmi zajímavé dámské šaty - hlavně mě oslovila nejnovější kolekce! A právě v té nejnovější kolekci jsou i červené. Mohu zmínit tyto dlouhé krásné šaty, které jsou především ideální pro plnější křivky. To ale neznamená, že na útlých slečnách nevypadají dobře ;) A jestli máte rády styl Kim Kardashian, která má ve své oblibě mnoho těchto šat, mohu doporučit i tyto společenské šaty s vykrojeným výstřihem a střední délkou. K nim bych dodala ještě nějaký zlatý masivní náhrdelník. 

Doufám, že jsem vám aspoň trochu přiblížila, kde takové šaty pořídit :)
Unknown řekl(a)...

Některé jsou fakt nádherné, já i přesto, že barvy nosím fakt jen občas, bych do červených šatů určo šla!:))

Tereza Marešová řekl(a)...

Jsou nádherné =)

The Annette Vogue řekl(a)...

Já to mám docela podobně :D :)

Peu řekl(a)...

Ahoj dnes u mě na blogu www.glasswithroses.blogspot.cz zveřejněna recenze na samoopalovací pěnu

Kateřina Sýkorová řekl(a)...

Ty šaty vypadají opravdu nádherně! Sama nic červeného na sebe nemám.. :D:)

Everythin Kate

The Annette Vogue řekl(a)...

Jsem ráda, že se ti můj výběr líbí :) To já také ne :D

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne