CHANEL | COCO NOIR | recenze

úterý 31. května 2016


31.5.2016 // Dlouho jsem přemýšlela, o čem bych tentokrát sepsala menší recenzi. A protože se mi doma parfémy nějak moc hromadí, rozhodla jsem se sepsat krátký článek právě o parfému Chanel Coco Noir.

Co vy a parfémy Chanel? Abych pravdu řekla, tak je má povětšinou v oblibě především mamka. Pro mě jsou ideální vůně buď Chloé či Agent Provocateur. Ale i přesto jsem se rozhodla zavítat do mamčiných pokladů, a nějak vás s tímto parfémem seznámit. 

Jediné, co jsem úplně nevychytala, je roční období. Neřekla bych doslova, že je vhodný pro letní horké dny, spíš to vidím na začátek teplejšího podzimu. Ale velmi příjemně a nenuceně voní - i když je celkem silný. Jsou v něm obsaženy tóny grepu, bergamotu, gerániu, růže, narcisu, jasmínu, tonky fazole, pačuli, pižma, vanilky, kadidla a santalového dřeva. Rozhodně je ideální především na večery - posezení s přáteli, romatnická večeře či luxusnější večerní event. Uprířmně si ho nedokážu představit na mladé holce, to bych přeci jenom volila slabší alternativu - například Chanel Coco Mademoiselle, která je úžasná ♥

Celkový dojem z této parfémované vody mám dobrý. Nevolila bych ho na denní nošení - pokud vám je kolem dvaceti let - ideálně tedy na večer a více méně na chladné podzimní dny :) Výdrž je intenzivní, jen tak zkrátka nevyprchá.
Nicolland řekl(a)...

Parfém od Chanel mám najradšej Chance, je oveľa slabší, hlavne pre toto obdobie sa tento podľa mňa moc nehodí, ale nie je to škaredá vôňa :)

http://nicolland.blogspot.co.at

Miska řekl(a)...

Líbí s emi lahvička :)
Miska blog

Unknown řekl(a)...

Tak můj favorit je už několik let určitě Chanel https://yesmoda.cz/chanel/1445-chanel-no-5-edp-100-ml.html ale voníte se i mužskými parfémy? Z nich mám nejraději Hugo Boss :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne