You & Oil - oil´s products

sobota 30. června 2018


Pamatujete na článek, ve kterém jsem vám představila skvělé přírodní produkty úžasné značky You and Oil? Pokud jste článek nečetli, doporučuji na něj mrknout. Já si tuto značku velmi oblíbila a v předchozím článku jsem vám i slíbila, že v představovaní You and Oil budu pokračovat. Tentokrát jsem se zaměřila na olejíčky, které mě samotnou velmi nadchly.

Pro shrnutí a připomenutí sem vkládám stručný text, co je značka You and Oil vůbec zač: You and Oil nepochází ze Spojených států či Velké Británie, nýbrž z Litvy. Zajímavé, že? Už tato informace mi sdělila, že se nebude jednat jen tak o nějakou řadovou kosmetiku. Líbí se mi, že produkty nejsou na chemické bázi, ale na té přírodní. Dočetla jsem se, že se produkty vyrábějí výhradně z ekologických esenciálních olejů a rostlinných výtažků, jejichž bioaktivní síla je vědecky prokázána. Právě bioaktivní síla esenciálních olejů probouzí schopnost těla obnovovat své vlastní zdraví. Schválně jsem si prošla složení jednotlivých produktů a opravdu jsem nenašla žádnou složku na bázi silikonových olejů, parafínu ani žádné jiné chemicky získávané látky

Já osobně si nemůžu pomoct, ale miluji fotogenickou kosmetiku - a jsem velmi ráda, že právě You and Oil zachovala mou minimalistickou vizi a můžu se na její propagaci podílet. Koláž obsahuje například olejíček KI Stress, který pomáhá snížit psychické napětí a podrážděnost. Musím sama uznat, že vůně je to velmi uklidňující a dokáže člověku navodit příjemnou pohodu. 

Bolí vás často v krku? Pak tu mám i takový olejíček, který dokáže pomocí bioaktivních směsí éterických olejů zmírnit bolest v oblasti hrtanu (olejíček je určen k vnější aplikaci přímo na kůži v oblasti hrtanu). A myslím, že bolesti krku nás trápí nejenom v chladných ročních obdobích, ale také během léta, kdy nejčastěji řádí především angína. 

Období otravujících komárů jaksi pomalu nastává. Kromě klasického repelentu můžete vyzkoušet i tento olejíček KI Repelent, který velmi účinně působí a pomáhá jako prevence před poštípáním od hmyzu. Navíc existuje i olejíček proti pocení. Tento olejíček redukuje nadměrné pocení díky bioaktivní směsi éterických olejů, které olejíček obsahuje.

Doufám, že jsem vám podala aspoň nějaké info a rozšířila obzory v oblasti přírodní kosmetiky :) Ještě mám pro vás připravený jeden post a to o přírodních mýdlech. :)
L I P S T I C K V E R S E řekl(a)...

Tie olejčeky vyzerajú úžasne :) Mimochodom - krásne nafotené :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju moc :)

TheBlondieTale řekl(a)...

Olejíčky vypadají pěkně a je super, že jsou na přírodní bázi :)

TheBlondieTale

Michelle řekl(a)...

tipů na přírodní kosmetiku není nikdy dost. máš moc hezky vedený blog! :)

https://cakovamichelle.blogspot.com

The Annette Vogue řekl(a)...

Právě :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuju moc! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne