Český Krumlov

pondělí 20. května 2019

Po #travelpostu o Olomouci přináším menší fotoreport tentokrát z Českého Krumlova, který už jste u mě paradoxně mohli zaregistrovat na Instagramu :) Teď vám ho přináším ještě s nějakými popisky, kde se například ubytovat.

Tak městečko je to naprosto nádherné. Opět jsme zvolili jednodenní trip jako v Olomouci a stejně nám přišlo, že to za den projít úplně bohatě stačí.
Ubytování jsme zvolili v tomto prostorném krásném hotelu Arcadie hned v historickém centru Českého Krumlova. Musím říct, že s pokojem jsme byli více než spokojeni. Měli jsme pokoj King, ve kterém se nachází právě i tato vana, která ještě víc podtrhla historickou atmosféru pokoje :) 
P.S. Pokud aktuálně sháníte padnoucí krajkové spodní prádlo a černé či bílé máte už dost, doporučuji mrknout třeba po zelené, protože právě tato barva mě v jednom obchodě se spodním prádlem tak zaujala, že jsem samozřejmě neodešla s prázdnou. Pokouknout můžete jak například v Intimissimi či vás rovnou může zaujmout třeba tento komplet dámského prádla značky Felina.
Ani nevím, co víc k postu napsat, protože není co vytknout. Restaurací je tam tolik, že ani nebudete vědět, kam zajít. Ještě jsem zapomněla dodat, že hotel byl i se snídaní. 
Doporučuji :)
Tereza Vaníčková řekl(a)...

Krásné fotky, moc ti to sluší! :)
Český Krumlov je pohádkové město, ráda bych se tam také někdy podívala.
Mimochodem, skvělý blog, přidávám se k pravidelným čtenářům. <3
Tereza's journal

The Annette Vogue řekl(a)...

Moc ti děkuji! :))

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne