Paco Rabanne | Invictus Legend | parfémovaná voda | recenze

pátek 7. srpna 2020


Na parfémy či vůně pro muže u mě na blogu nejste zas tak úplně zvyklí (spíš vůbec). Ale protože se naskytla možnost zrecenzovat i pánský parfém, tak vám zde jednu menší recenzi přináším :)

Konkrétně se jedná o parfém značky Paco Rabanne. Znáte ji? Dle svých slov se soustředí hlavně na ráz luxusu, kvality a promyšlené extravagance. A jeho nejznámější parfém je bezpochyby legendární Paco Rabanne 1 Million, o kterém zajistě musíte mít povědomí. 

Parfémová voda Invictus Legend patří do dřevitýchchypre vůní, které v sobě ukrývají hned několik zajímavých ingrediencí - mořská sůl, grep, mořské tóny, bobkový list, koření, geránium, červený jantar a guajakové dřevo. Zajímavá kombinace, že? Parfém byl představen v roce 2019 a hned si získal několik spokojených klientů. Zkrátka, aromatické dřevité vůni se svěžími notami nikdo neodolá. Líbí se mi také flakónek, který je stylizovaný do vítězného poháru. 

Takže milé slečny, pokud tápete, kterou vůní či parfémem uděláte svému příteli, bratrovi či tátovi radost, tak věřte, že tímto parfémem to nezkazíte. 

P.S. Aktuálně na balení o sto mililitrech probíhá sleva ve výši dvaceti tří procent!
Zuzulienka řekl(a)...

Poznam z videnia myslim, ale neviem ako vonia. Ak budem najblizsie v parfumerii urcite si privoniam 😊

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne