Somewhere

sobota 15. srpna 2020


I když se nejedná úplně o nejnovější fotku - myslím, že byla focená ke konci června - tak i tak přináším další článek ze série "outfit bez černé"! 


Šaty, které můžete vidět na fotce, mám velmi ráda, protože jsou ideální jak na léto, tak podzim. Buď je můžete mít jen tak na sobě či je zkombinovat třeba s černými úzkými kalhotami. Pokud i vy sháníte nějaké dlouhé letní šaty, pak se mrkněte na stránky online shopu, který vám je z mého blogu již několik let velmi dobře známý. Mně se líbí například tyto dámské šaty v brčálové barvě. I když se nejedná o maxi délku, tak midi velikost také není k zahození. Tyto jsou ideální jak na business meeting, tak třeba na nákupy či romantický večer. Stačí k nim doplnit černé lodičky a psaníčko. Dále mě zaujaly i tyto dlouhé dámské vzdušné šaty s rozparkem a květinovým vzorem. Ideální šaty na letní dny - a navíc, na tyto šaty právě probíhá sleva ve výši sedm set třicet korun českých :) Tak mrkněte :)


DRESS ZARA
BAG MICHAEL KORS
BOOTS ZARA
Zuzulienka řekl(a)...

Vyzeraju pekne, len škoda že nemáš viac foto nafotených, aby ich bolo lepšie vidno.

The Annette Vogue řekl(a)...

Máš pravdu. Akorát, když jsme tohle fotili, tak jsem neměla ani v plánu z toho udělat nějaký post, ale do příště i tak víc fotek! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne