Tipy na sportovní podprsenky

středa 17. února 2021


Protože aktuálně nemám žádnou svou fotku ve sportovním oblečení, tak jsem si pro vás přesně po roce připravila koláž.

Přemýšlíte-li, které sportovní oblečení si pořídit, pak tu pro vás mám pár tipů. Zaměřila jsem se především na sportovní podprsenky. V černé barvě pořídíte například tuto z černého elastického materiálu za příjemných čtyři sta sedm korun českých. Máte-li raději barvičky a výrazné kousky, pak vás třeba osloví tato sportovní podprsenka značky Reebok. Jedná se o barevnou, dvouvrstvou podprsenku z kvalitní polyesterové příze - spodní část je olemovaná pohodlnou gumou s nápisem Reebok.

Co vy a oblečení na sportování? Já osobně mám jednu sportovní podprsenku už několik let, protože posilovny nenavštěvuji a když už se přemůžu a jdu do sebe, tak mám i jiné sportovní kousky. Každopádně sportovní podprsenky nejsou na škodu a možná se po nějaké ještě podívám :D
Zuzulienka řekl(a)...

No.. tento článok ma práve navnadil na to, aby som si nejaké športove podprsenky dokupila. Mám jednu jedinu.. a nakolko je fajn sa cítiť pri cvičeni dobre.. tak už som objednala dalšie dve. Juj tešim sa.
Štýl ženy

The Annette Vogue řekl(a)...

Tak to jsem ráda! :))

Tereza Vaníčková řekl(a)...

Co se sportovních podprsenek týče, nejraději nosím ty od Nike nebo Gymshark. <3 Nedávno jsem si pořídila sportovní podprsenku od Tommy Hilfiger a musím uznat, že je skvělá!

Tereza z blogu Tereza's journal

The Annette Vogue řekl(a)...

Tommy Hilfiger ma take pekny! :)

Anna řekl(a)...

Sportovní podprsenky jsem dříve často nosila, s věkem se to ale posunulo k těm běžným a teď už snad ve sportovních ani běžně nechodím. Na rozdíl od ostatních žen jsem totiž za doby covidové nezačala doma cvičit a nepotřebovala shánět sportovní oblečení :) Taky si myslím, že třeba po tomto
zákroku je to dosti nepraktické. V poslední době nad její koupí ale přemýšlím, protože si myslím, že by určitě ve skříni být měla, takže děkuji za tip :)

JaneX řekl(a)...

No jo, mám to stejně. Co se dá dělat. Snad kdykoliv, když někam jdu, tak mám v kabelce tenisový míček. Sport je prostě moje vášeň. Ale bohužel v poslední době na něj nemám tolik času, jak bych si představovala. Protože práce a nějaké další problémy doma. Škoda. :( Ale snad se to do budoucna zlepší.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne