Pink and Black

čtvrtek 3. června 2021


Konečně se počasí lehce umoudřuje. Hurá. Tento outfit je sice z dob květnových, ale aspoň díky „kabinkám“ oživím svůj blogový koncept – než se furt dívat na kosmetiku, že..? :D

Ještě bych dodala, že se konečně blíží časy, kdy budou „outfity“ pořízeny člověkem a ne mou rukou v zrcadle :D Každopádně tento byl zvolen v lehce deštivém počasí, kdy jsem vzala opět černou ale doplnila o růžové doplňky. V poslední době jsem si oblíbila hlavně batohy, do kterých dá člověk fakt všechno. Když toho mám hodně, popadnu růžový Adidas Orirginals a dám do něho snad celý svůj den :D Ideální prostor na notebook, peněženku, taštičku, věci, jídlo, pití apod.

A pokud i vy sháníte nějaký ten batoh, pak mám pro vás tip. Sice se nebude jednat přímo o sportovní prostorný batoh, ale tento mě zaujal – batoh Valentino. Jedná se o dámský batoh se zipem, který má vycpanou vnitřní přihrádku, dvě vnitřní kapsy a jednu vnější kapsu. Rozměry batohu jsou šířka 22 cm, výška 28 cm a hloubka 10 cm. Doplněn je o výraznou svítivě žlutou barvu – nápis a horní rukojeť. Právě na něj probíhá i několika procentní sleva – pořídit ho můžete se slevou ve výši šesti set korun českých. Konečná cena činí dva tisíce tři sta devadesát devět korun českých. Tak mrkněte!

JACKET ZARA
BODY ZARA
BAGGY JEANS ZARA
SNEAKERS CONVERSE FT. HELLO KITTY
BACKPACK ADIDAS ORIGINALS

discoveringglam řekl(a)...

Pekný outfit. Páčia sa mi tvoje jednoduché outfity.

DISCOVERINGGLAM

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji moc! :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne