Dior | Collection Nail Glow | bělící lak na nehty | recenze

čtvrtek 16. září 2021

No, abych byla upřímná, nehty si pár let už skoro vůbec nelakuji. Asi o tom vypovídá i to, že manuálně zručná úplně nejsem a lakovat si precizně levou rukou pravou, no, na to nemám úplně nervy.

Ale řekla jsem si, že aspoň zainvestuji do nějakého průhledného zpevňujícího laku, který jim dodá šmrnc a lesk. Po hledání jsem narazila na bělící lak značky Dior. Už na první pohled jsem se zamilovala. Lak dodá nehtům efekt francouzské manikúry již po prvním nanesením. Výsledkem jsou opravdu čisté a lesklé nehty.

I když se jedná o dražší kategorii, tak si myslím, že za tu cenu se do laku vyplatí investovat. Lak se z nehtů nedrolí, neodlupuje a prozatím, i když ho nemám bůhví jak dlouho, drží naprosto skvěle. A nenechte se zmást – nejedná se o fialovo vřesovou barvu, ale jen o průhlednou vodičku. Lak doporučuji.

Obdobným lakem může být i lak na nehty s bělícím efektem Artdeco. Je nejenom rychleschnoucí, ale také nehty rozjasní a dodá jim zdravý zářivý vzhled. Tak mrkněte! :)

Nora Brin řekl(a)...

Taktiež nie som zručná v lakovaní si nechtov na pravej ruke, a ak sa k tomu niekedy odhodlám, sem tam padne aj nejaká nadávka 🙈
No aj napriek tomu si nechty lakujem rada a používam k tomu aj takéto spevňujúce laky.
Tento od Dior vyzerá úžasne 🤍

Brinora.sk

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne