Filokalista - český online koncept z Beskyd s vlastním příběhem a duší

úterý 17. října 2023



Víte, co cením? Když se někdo pustí do něčeho, co má, historii, duši, příběh… proto jsem byla naprosto nadšená, když mě oslovila milá Dominika, kterou mimochodem již několik let sleduji na Instagramu (a doslova žeru její životní styl a cit pro módu), abych zavítala na její stránky online konceptu Filokalista a případně zkoukla i nějaký ten výrobek.

Abych navázala na předchozí odstavec – cením především také to, když se mladý člověk pustí do svého projektu, který ho naplňuje a jde si zkrátka za svým. Líbí se mi, že se Domi rozhodla právě pro tento druh konceptu, který ji vystihuje a chce nám ostatním nabídnout výběr takových produktů, které neobsahují žádné syntetické látky, chemii ani hormonální disruptory. Proto vám mohu za sebe říct, že jakýkoliv výrobek je nejen otestován samotnou Domi, ale opravdu vám poskytne prvotřídní kvalitní péči ještě s přidanou hodnotou.

100 % přírodní, 100 % organické. Tak zní balzám Baubo na intimní partie. Proč jsem zvolila tento produkt? Každá známe, jaké nepohodlí pro nás nastává například během menstruace, sportu, cestování nebo, když nosíme těsné džíny. Tento balzám má nejenom zklidňující, ale také hojivé účinky především díky nerafinovaným panenským bio olejům, jako je kokosový olej, avokádový olej, jojobový olej, měsíček nebo také včelí vosk a rovněž díky složkám z ekologického zemědělství. Balzám je ideální do kabelky a jeho použití je velmi jednoduché, co má splnit, tak plní :) Vybrala bych dalších deset produktů, které si získaly mou pozornost, například i různé drobnosti do bytu jako jsou vázy na sušené květiny, přírodní svíčky či ikonické knihy.

P.S. Koncept je mi ještě víc sympatičtější tím, že pochází z Beskyd, protože si sami můžete všimnou, že většina konceptů pochází buď ze Středočeského kraje nebo Prahy. A to je fakt.

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne