Recenze | Leros Bylinkové Vánoce | bylinný čaj s kořením

úterý 5. prosince 2023


Vánoční atmosféra začíná nabírat na plné síle. Já si ji dokážu navodit například svíčkou, vůní perníčků či vánočním čajem. A právě o jednom takovém bych vás zde napsala.

Vánočních čajů je na trhu tisíce. Já si procházela různé weby a narazila na tento Leros Bylinkové Vánoce. Tento čaj se sváteční chutí bylinek a koření vám navodí tu pravou vánoční atmosféru. Čaj obsahuje jak skořicovou kůru, tak květ ibišku, plod šípku, pomerančovou kůru, hřebíček a badyán.

Značka Leros má nespočet čajů. Od bylinných, po čaje pro dokonalou pleť, klidný spánek nebo čaj pro děti. Cenově je pořídíte od cca padesáti po sto korun.

A protože se blíží Vánoce, mám tu pro vás samozřejmě tip na vánoční dárek - adventní kalendář čajů. Objevíte v něm čaj na zahřátí, černý rybíz s hruškou, bylinkové Vánoce, čaj na spánek a nervy, rakytník s pomerančem, lípu se zázvorem, vitamin C, malinu, bylinkový detox, vnitřní harmonii a čaj na štíhlou linii.

P.S. Leros nemá jen čaje, ale také tělovou kosmetiku! Zaujmout by vás mohl tento sprchový krém bazalka & verbena, který neobsahuje žádné SLS ani SLES složky, ale naopak obsahuje minimálně 99 % složek přírodního původu. Navíc hydratuje, respektuje pH pokožky a šetrně ji zbavuje nečistot. Cenově ho momentálně pořídíte za necelých dvě stě korun českých.
 

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne