INSPIRATION: SUMMER TIME - PLAVKY

pondělí 16. května 2016

16.5.2016 // Pamatujete, jak jsem vám připravila článek zaměřený na jarní módu? Protože tentokrát už jarní móda není tak aktuální, rozhodla jsem se navázat na další roční období a článek zaměřit především na plavky.

Co vy? Který typ plavek je podle vás v kurzu? Dle mého se teď roztrhl doslova pytel s těmi "australskými", které jsou snad všude. Líbí se mi, ale spíš mi přijde, že je má skoro každá druhá. Určitě to závisí také na vkusu a stylu slečny, ale zkrátka... zkuste vsadit i na jiné :)

VÝRAZNÉ, LETNÍ

plavky můžeme rozdělit do několika kategorií - letní, výrazné, elegantní, sportovní a jednobarevné. Co vy a výrazné plavky? Nebojíte se extravagance? Jak říkám, závisí to především na stylu a vkusu, ale proč ne. Proč zkrátka ve svém šatníku nemít nějaké velice extravagantní a provokativní? 
ELEGANTNÍ, JEDNOBAREVNÉ

Monotónnost. Jednobarevnost. Je pravda, že někomu plavky v monotónních barvách - především v těch tmavých - mohou připadat pro léto nevhodné, ale nemyslím si, že by každá slečna nutně musela mít jenom ty výrazné a barevné. I elegance si zaslouží své místo. K těmto jednobarevným plavkám můžete kombinovat i elegantní černou sukni, pokud se nacházíte například někde na dovolené. Samozřejmě i šperky hrají svou roli - ideálně pokud máte nějaké "formální/neformální" setkání s kamarádkami v baru u pláže.

A kterému typu plavek dávám přednost já? Dříve jsem to tolik neřešila. Pořídila jsem si nějaké v běžném módním řetězci za pár stovek korun s tím, že jsou stejně na jednu sezónu a další se vyhodí. Ale teď mi přijde, že se do plavek zainvestovat vyplatí :) Trochu jsem si mihla i stylem, protože eleganci vystřídal "sportovní nádech" :)
Anonymní řekl(a)...

Kdy bude outfit post? :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Brzyyy :-)

Unknown řekl(a)...

Já sama mám jeden hodně výrazný vršek, a pak jenom černé plavky, letos si plánuji pořídit nějaké výrazné jednodílné. :)

Anonymní řekl(a)...

Ahojík Anetko mám dotaz vadí ti když si někdo koupí stejnou věc jako máš ty? Kabelku, boty, hadřík na sebe..? Bereš takového člověka i hned jako kopíráka nebo ti je to jedno? :-))

The Annette Vogue řekl(a)...

Je mi to jedno, já takové věci neřeším :D Spíš třeba když někdo má totálně stejné fotky a má stejné pózy- chápeš :D

The Annette Vogue řekl(a)...

Jo a navíc to beru jako poklonu :D Každopádně nemůže se jednat o totální naprosto do CHLUPU stejný styling :D Ale když má kabelku,boty nebo top.. ježiši marjá... :D

LIFE BY PAVLINA řekl(a)...

Mě se moc líbí jednobarevné plavky, nejlépe růžové nebo černé :D :)


http://s-hejvi.blog.cz

Anonymní řekl(a)...

Ty černý na kolenou roztrhaný jeansy máš z Topshopu? :) i ty bílý jsou z Topshopu?

The Annette Vogue řekl(a)...

Ne :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne