BABY PINK | ADIDAS | ARMY | CALVIN KLEIN

neděle 12. března 2017


New in... Doma se mi opět něco málo nahromadilo, tak jsem si řekla, že pár věcí po dlouhé době nafotím. Je to mix převážně z tohohle roku a také úlovky z povánočních slev. I když, abych se přiznala, mě ty povánoční slevy a vůbec, nějak nenadchly. Už si říkám, že je snad lepší si danou věc koupit za plnou cenu, než ji pak někde lovit. A taky je pravda, že jsem dlouho žádné NEW IN nepřidala. Jak tak na to koukám, tak si říkám, že jsem docela poblázněná všemožnými nášivkami a já nevím čím. Nevím, zda je to tím, že jsem se v šestnácti oblékala na pětadvacet, a teď v jednadvaceti jsem se usídlila někde jinde :D Netuším, ale každopádně jsem tomu propadla a líbí se mi to. Takže dneska takto :) Mějte prima den :) 
Veronika Baginová řekl(a)...

krásne kúsky! :) mne sa tie nášivky tiež páčia,ale ešte taký kúsok s nimi nemám :) vždy dám prednosť niečomu jednoduchšiemu :)
MakeUpByVeo

Another Dominika řekl(a)...

To jsou dokonalé kousky! :) Já jsem byla nakupovat naposled včera a hledala jsem kousky v podobném stylu, jen jsem nesehnala ani jeden :D Příště se budu muset líp dívat :)

Another Dominika

Kristýna Davidová řekl(a)...

Naprosto nádherné kousky! :O

The Annette Vogue řekl(a)...

No, koukni do Zary a Bershky,i když je fakt,ze mi přijde,ze už se moc tyto "kousky" neprodávajii. Ale koukni :)

The Annette Vogue řekl(a)...

Děkuji moc!! :))

Sylvie Lopatková řekl(a)...

Taky mám moc ráda výšivky :) Hlavně právě na džínových bundičkách... Musím si co nejdřív nějakou pořídit!

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne