Tommy Hilfiger Lingerie Time

pondělí 18. února 2019

Možná jste tak trochu (někteří) očekávali, že tuto tématiku vyfotím na sobě, bohužel :D Ale popřemýšlím nad tím.. Zkrátka spodní prádlo značky Tommy Hilfiger patří k těm nejoblíbenějším. Mnohé uživatelky si oblíbily tento sportovnější styl podprsenek a kalhotek díky absenci kostic. A já si pro vás v následujícím odstavci připravila pár tipů na nákup :)

Zaujmout by vás mohla například tato sportovní podprsenka v šedé barvě s bílým nápisem TOMMY pod prsy. Aktuálně je k dostání jen ve velikosti S za cenu osm set šedesát korun. K podprsence navíc můžete kombinovat jak klasické kalhotky, tak i tanga. Komplet vás vyjde na cca jeden tisíc čtyři sta korun.

Dáváte-li přednost tmavějším barvám, pak tu ještě je tato sportovní podprsenka ve tmavě modrém provedení. Ta je aktuálně k dostání ve velikosti S a L. Cenově ji pořídíte taky za osm set šedesát korun.

Mně osobně se tento styl líbí a sama vlastním jeden komplet tohoto sportovnějšího prádla, ale jiné značky. Mnoho slečen si navíc myslí, že do této podprsenky musíte mít bůhvíjaká prsa, ale věřte, že to tak podstatné opravdu není.

Alexxiew řekl(a)...

mmm toto sa mi veľmi páči <3

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne