Face Roller Rose Quartz | Masážní váleček na obličej Růženín | recenze

středa 25. března 2020

V poslední době jste si mohli všimnout, nejenom na internetových online shopech, že se rozběhl prodej s tzv. masážními válečky na obličej. Prvně mi to přišlo víceméně zbytečné, ale po přečtení jednoho článku jsem usoudila, že se nemusí jednat o vyhozené peníze...

Proč zainvestovat do masážního válečku na obličej?

- zlepšuje krevní oběh
- vmasíruje aplikovaný denní/noční krém hlouběji do pleti
- rozproudí lymfatický systém
- redukuje otoky
- minimalizuje jemné vrásky
- pleť je po použití rozjasněná a svěží
- zlepšuje pružnost pleti
- "vypíná" obličej do tvaru V

Používám ho už nějakou dobu a musím říct, že není na škodu a věřím, že všechny své účinky opravdu splňuje. :)

Jak váleček používat? 


Já ho používám na vyčištěný obličej. Nanesu denní/noční krém, vmasíruji jej do pleti a pak ještě jednou větším válečkem pomalu roluji po obličeji, aby se krém lépe vstřebal. Ten menší váleček se pak používá na oblast kole očí, brady a nosu. Ideální doba masáže je cca 5 - 10 minut a můžete tak provést každý den. Pak je důležité váleček po aplikaci vyčistit teplou vodou.

Cena masážního válečku se pohybuje od cca 700 Kč až po 1 000 Kč. Existují i levnější varianty, ale u nich nemusíte mít jistotu, že se jedná o váleček z růžového křemene. Doporučuji jít do dražší varianty :)

Zkuste mrknout třeba na tento masážní váleček na obličej, který obličej příjemně zchladí a zmírní otoky očního okolí. Tento je od značky Zoe Ayla a na výběr máte hned z několika masážních válečků - například tento masážní váleček Zoe Ayla Luxurious Jade Crystal Roller z nefritu.

Za mě skvělý kosmetický pomocník!
Tereza Vaníčková řekl(a)...

Na tyhle válečky jsem slyšela nespočet kladných recenzí a sama přemýšlím, že bych si ho pořídila, protože má spoustu benefitů! <3

Tereza's journal

The Annette Vogue řekl(a)...

Určitě pořiď! :))

Mukynda řekl(a)...

Já mám hodně problematickou pleť a musím říct, že face roller a gua sha mi změnily život. Chvíli mi trvalo, než jsem si z masáží udělala návyk, ale jakmile jsem viděla, jak se mi pleť vyhlazuje, hned jsem měla motivaci pokračovat. :)

Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne