JAKÉ ZIMNÍ TRENDY OBUVI BUDOU LETOS IN?

pondělí 18. listopadu 2013

Listopad, 18

Mrznoucí období se k nám nadobro dostavilo. Nejenom šatník musel obměnit své sezónní oblečení, ale i botník si zaslouží pečlivé přeorganizování a přínos kvalitní dámské obuvi do chladných dnů. Letní kozačky, baleríny i sandálky už jsou dávno uložené a uklizené v krabicích, kde čekají opět na rozkvetlé období a na scénu přichází dámské kozačky a také nepostradatelné sněhule do mrznoucího sněhu. A jaké zimní trendy obuvi budou letos IN?

Mnoho lidí se mě ptá, jaké budou letos zimní trendy nejenom u oblečení ale i u obuvi. Sama sleduji nejnovější módní přehlídky i módní magazíny, které představují nadčasové trendy pro letošní rok, takže si myslím, že vám zajisté velmi dobře poradím. Ale je faktem, že typ obuvi se stále vrací tak nemůžeme čekat něco extravagantního.

Kozačky. U žen nejvíce oblíbená obuv. Určitě bych je doporučila jenom pro nošení v chladnějších dnech, ale rozhodně ne do sněhu. Nejenom, že by vám v nich byla zima, ale také by mohl popraskat povrch a to by nebylo moc příjemné překvapení. Z kvalitní třídy bot vám určitě doporučím značku Tamaris. Já sama jedny boty této značky vlastním a kvalitu jen chválím. Do chladných měsíců designéři Tamaris zvolili kolekci nesenou v tmavých hřejivých barvách – příkladem je černá, tmavě modrá, vínová či tmavě zelená. Tyto zmíněné barvy jsou velice trendové, jednoduché a určitě bychom je měly vyměnit za nevkusné bílé lesklé kozačky. Nejenom Tamaris, ale i Geox nabízí velmi nadčasovou a exkluzivní obuv. Mně samotnou uchvátily hnědé kozačky na podpatku, které jsou ideální k tmavých jeansům, stylovému koženému křiváku a obří italské kožené kabelce. Jestliže jste spíše na punkovnější a rockovější styl, z mého vlastního vkusu doporučuji dámské boty Marco Tozzi. Nedávno představil extravagantní obuvní trendy pro letošní zimu, které jsou ideální pro klasické, tradiční i moderní ženy. A pro mladé rockovější slečny proto, že kozačky jsou obohacené o stříbrné kovové cvočky, které jsou letos velmi v kurzu.

A kde pořídit stylovou obuv do chladných dnů? Doporučuji internetovou stránku Rejnok, kde naleznete nejenom rozsáhlou nabídku značkové obuvi za dobré ceny.
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne